Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha valaki észre vesz valami rendelenességet akkor szoljon már valami zörgö hangot hallok a szelepek környékén és már nagyon idegesit sokan biztos nem foglakoznának vele de engem zavar nemrég volt szerelönél és arra gondolok az baszott el valamit
...hát eléggé ki kell húzatni ,hogy következő sebességbe lehessen tenni
sokat!nekem 14 39 volt fent,hát végre nagyon ment meg minden,de pakolni kellett a sebességeket,nem úgy mint most 3,4 megy úgy is
köszi és sokat veszít a dinamikájából?
a láncból még ki is kell venni de nagyon jó megy minden sebességbe 25-30-al többet megy.kivéve 5-be mert nem bir kiforogni
Háát sztem az nem fog felmenni-4
15-39 el mennyi az utazó sebesség és 46 hoz képest a lánc felmegy rá ha most 6 oson van a feszítő?
helló! szerinted wr 450 en is jólenne ez a kombináció?(15-39)
Hasonszőrü
Valószínűleg átulok gyorsaságira, esetleg naked.
Krisz, Te esztergomi vagy?
Mi lesz az új stílusod?
Mi az áruk?
Üdv,
Danez
ELADÓK!
15/39-est tegyél föl én is ezzel használtam az S-t ezzel már lehet haladni egy kis hátszél 170
oké bár ez már amúgy is karcos de szeptemberig oda adom foglalat+izó kell vagy azt kivegyem hogy fogod te ezt felrakni
Már nem tudom melyik múltkorról van szó. Végül is szinte minden hétvégén van motorozás. Most hétvégén is kerestelek. Arra pedig nem lehet várni, hogy pont előző nap eső legyen.
nézd szeptenbere tuti hogy meg veszem vagy elöbb de csak aszfalton használnám ,enduronál nem nehogy össze karcoljam visszont a rendörnek se legyek feltünö rögtön
féltem na nekem ez nagy érték mondjuk ha nálam nem lett baja 2év alatt akkor nálad sem lenne talán
tudod már elöre hogy meddig kéne évek hónapok napok csak hogy tudjam mire számitsak
Jó idő=előző nap eső
de kiengesztelhetsz egy kölcsön lámpával vigyázok rá becs szó
Mehetünk ha jó idő lesz Múltkor megijedtetek az esőtől?Vagy hogy zozi is jött
ugye istenem és nincs sehol ,
igen , , , ,
megharagudtál hogy nem adtam oda 1böl a lámpát