értem de ebbe a lámpába simán beletudnád rakni az erdeti foglalatodat szerintem és világitásod is lenne
én most tesztelem a fényeröt mindjárt lesz kép
ja ezt a lámpa dolgot majd a lábtartóval 1ütt intézzük
A komor, ám érző szívű FBI-ügynök, Sean Archer szupertitkos nyomozást folytat riválisa, a szadista terrorista, Castor Troy és a birtokában lévő szupertitkos biológiai fegyver után. Egy nem mindennapi, radikális sebészi beavatkozásnak köszönhetően a rend őre magára ölti a gazember arcát, mi több, személyiségét, hogy küldetését teljesítse. Csakhogy a műtét után az események egészen másképp alakulnak, mint ahogy azt Archer és főnökei eltervezték volt. Lassan már azt sem lehet tudni, ki kicsoda.
Kompletten, én is most cserélem, meg olajat, meg vezérműláncot, meg elsőkerék csapágyat, meg.........."megbeszte, baszta, mondtam, hogy ne menj erre meg arra"
Jó estét mindenkinek
Apraszkinak üzenem mér irtam pár napja is hogy sajna nem anyám leszólt hogy van rajt kipuff meg hangos meg...
bezzeg facca annak felcsillant a szeme
de ha van más érdeklődő akkor nyugodtan add csak tovább és köszönöm szépen
Dave
én most tesztelem a fényeröt mindjárt lesz kép
ja ezt a lámpa dolgot majd a lábtartóval 1ütt intézzük
be is kötnéd
vagy csak úgy lenne
kicsit gondolkozok rajta
kicsit drága mulatság lenne összetörni
és ha elhagyod
(Face/Off, 1997)
A komor, ám érző szívű FBI-ügynök, Sean Archer szupertitkos nyomozást folytat riválisa, a szadista terrorista, Castor Troy és a birtokában lévő szupertitkos biológiai fegyver után. Egy nem mindennapi, radikális sebészi beavatkozásnak köszönhetően a rend őre magára ölti a gazember arcát, mi több, személyiségét, hogy küldetését teljesítse. Csakhogy a műtét után az események egészen másképp alakulnak, mint ahogy azt Archer és főnökei eltervezték volt. Lassan már azt sem lehet tudni, ki kicsoda.
pontosan
te nem tudod felrakni
max a müanyagot
Apraszkinak üzenem mér irtam pár napja is hogy sajna nem anyám leszólt hogy van rajt kipuff meg hangos meg...
bezzeg facca annak felcsillant a szeme
de ha van más érdeklődő akkor nyugodtan add csak tovább és köszönöm szépen
Dave
enyim má