Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te ugye bugaci vagy? (akkor elvileg ismered Kántor Janit Gondolom )
értem de ebbe a lámpába simán beletudnád rakni az erdeti foglalatodat szerintem és világitásod is lenne
én most tesztelem a fényeröt mindjárt lesz kép
ja ezt a lámpa dolgot majd a lábtartóval 1ütt intézzük
nem kötném be csak fen lenne hogy ha meg lát a rendör ne kell jen röktön kielégtenem szájal érted ennyi de mindegy
XX nagykörösi ut 48 motorrád
hol veted 13-ért a csapágyat
bazzeg hogy lehet elhagyni 1 fejidomot?
nem értetted a lényeget
be is kötnéd
vagy csak úgy lenne
kicsit gondolkozok rajta
kicsit drága mulatság lenne összetörni
és ha elhagyod
ezt vehetem igennek
Ál/Arc
(Face/Off, 1997)

A komor, ám érző szívű FBI-ügynök, Sean Archer szupertitkos nyomozást folytat riválisa, a szadista terrorista, Castor Troy és a birtokában lévő szupertitkos biológiai fegyver után. Egy nem mindennapi, radikális sebészi beavatkozásnak köszönhetően a rend őre magára ölti a gazember arcát, mi több, személyiségét, hogy küldetését teljesítse. Csakhogy a műtét után az események egészen másképp alakulnak, mint ahogy azt Archer és főnökei eltervezték volt. Lassan már azt sem lehet tudni, ki kicsoda.
2 db csapágy kiegészitökel
csak hogy fen legyen ne tátongjón ott az a lyuk elöl meg veszem a sajátot és vissza szolgoltatnám a tied
mi
cuzámen cakkunpak menden ,
mire is kell
pontosan
ha megoldom akkor kölcsön adod ,
uccsó képen nagyon vakit a lámpa
Kompletten, én is most cserélem, meg olajat, meg vezérműláncot, meg elsőkerék csapágyat, meg.........."megbeszte, baszta, mondtam, hogy ne menj erre meg arra"
hát láttad hogy van rögzitve az üveg része nem
te nem tudod felrakni
max a müanyagot
mér=már
Jó estét mindenkinek
Apraszkinak üzenem mér irtam pár napja is hogy sajna nem anyám leszólt hogy van rajt kipuff meg hangos meg...
bezzeg facca annak felcsillant a szeme
de ha van más érdeklődő akkor nyugodtan add csak tovább és köszönöm szépen
Dave
na csak egy kicsit az üvegesre gondoltam , vigyázok rá
étem ,
ö-ö
enyim má
Aham