hátt pff.. Akkor itt valami nem jó... Mondjuk nekem nem hullámos a tárcsa ezért nem rángat... De nincs pénzem másik nyeregre meg adapterre... Szerintem ezt nem ti basztátok el.. Ezen nem lehet mit elbaszni a felszerelésnél...
Bejelöltem a kérdéses helyeket.
Sárga vonal, a fékbetét kopó felületének a széle.
Piros vonal, a féktárcsa kopó felületének a széle.
Fekete vonal, a fékbetétbe karcolt vájat.... a tárcsa széle csinálta.
Szerintem. A Piros vonalnak ott kéne lennie, ahol a sárga van.
De szerinted ez jó így? Mert szerintem a tárcsának illene a betét szélét is koptatnia! Nekem teljesen olyan, mintha a gyári Braking kiemelő mérete nem lenne jó. Túl eltartja a féknyerget. Alig kopott még a betét, de már most észreveszem, ahogy a hullámos tárcsaszél darálja a betétet. Ettől remeg fékezéskor az eleje. Ez szerintem így, ebben a formában egy fos! Azt próbálnám meg kideríteni, hogy miattam lett fos ( valamit nem jól raktunk össze, nem hinném ) vagy a Parilla bénázott el valamit?
Hát nekem is ilyen kb... :S Mivel nekem a gyári nyereghez van 320-s tárcsa és ahhoz lett csinálva adapter... De ígyis 100x jobb a fék mint a gyári tárcsával.. Lehet csinálni a stoppie-t :D Amikor nem csúszik az út... Mert 1 párszor majdnem becoptam hogy csúszott és majdnem nyalás lett a vége XD
Van valakinek a gépén 320mm -es tárcsa elöl? Nekem Braking van, a hozzá való kiemelővel. De nagyon úgy fest, hogy valami nem kóser. A képen látszik, hogy a tárcsa nem ér ki a fékbetét széléig. Így elég érdekesen koptatja. És kis fékezésnél remeg az eleje. Nem hiszem, hogy ez nooormális...
fejidomot honnan vetted mipéz azt mondtad szeptemberben veszel be is lett kötve elözö foglalat kell még neked amit ott hagytam ha nem akkor kellene nekem
Ne is mond, fini a sok izzadt büdös emberkét szagolni
Na megyek lassan alukálni, reggel kelés
Péntekig szereld össze a mocid, s menjünk valamerre
Jó éjszakát
Áh ezek nem olyanok... unalmas népség... Holnap is le fognak fárasztani, de nem baj, este megyek jégkorongot nézni pólusba, ott majd felébredek
Tényleg nem tudod véletlenül, hogy tudok odamenni pólushoz bkv-val? ... kocsit még mindig javítják
Van minden.. de nekem nem szimpi, halálra unom magam. Egggész nap egy irodában ücsörögni, ahol még legyet is lehet hallani olyan csend van. -- Ezért nem tudtam kiabálni amikor hívtál
Ma gurulós székkel rallyztam ide-oda unaloműzésként
Nekem STX55D. A Braking oldalán pedig SK055L -az amit az SM -hez kidob tárcsának. http://83.211.94.164/catalogo/...
Sárga vonal, a fékbetét kopó felületének a széle.
Piros vonal, a féktárcsa kopó felületének a széle.
Fekete vonal, a fékbetétbe karcolt vájat.... a tárcsa széle csinálta.
Szerintem. A Piros vonalnak ott kéne lennie, ahol a sárga van.
Van valakinek a gépén 320mm -es tárcsa elöl? Nekem Braking van, a hozzá való kiemelővel. De nagyon úgy fest, hogy valami nem kóser. A képen látszik, hogy a tárcsa nem ér ki a fékbetét széléig. Így elég érdekesen koptatja. És kis fékezésnél remeg az eleje. Nem hiszem, hogy ez nooormális...
Na megyek lassan alukálni, reggel kelés
Péntekig szereld össze a mocid, s menjünk valamerre
Jó éjszakát
Tényleg nem tudod véletlenül, hogy tudok odamenni pólushoz bkv-val? ... kocsit még mindig javítják
Ma gurulós székkel rallyztam ide-oda unaloműzésként