Ha minden igaz akkor erre a motoros boltra gondoltál. Én csütörtök este rendeltem online egy cross gumit.
Pénteken felhívtak, egyeztettünk, ma 11-kor meghozta a futár.
Michlein AC 10 14.800-ért. Korrektek, megbízhatóak, gyorsak, ajánlom mindenkinek.
Áááá...dehogy. Látod, másnak is vannak élményei velük. Nekem is van még.
De ez a fék dolog kissé megviselt. A testi épségemmel játszanak. És amit ki tudtak hozni magukból, az csak ennyi " sajnáljuk ". Kösz szépen.
És ha nem idegesít az a kis remegés fékezéskor? És ha így motorozok vele, amíg el nem megy a fék? Uhhh...
De hasonló történetem van az Universal Motorral is. DRZ idomszett és még pár apróság. Webshopban bekattingattam még 07.17. -én. Se egy e-mail, se egy telefon. 1 hét után rájuk csörögtem, hogy mi van. Csirke meg totál képhibában volt. Azt se tudta milyen nap van. Beígérte péntekre, hogy megkapom. Mondom neki, de hát ma csütörtök van. Ahhoz ma föl kéne adniuk. Hja...ööö..akkor hétfőn nálam van. Na, az a hétfő még nem érkezett el! Azóta le is mondtam a rendelést, kenjék a hajukra.
Megrendeltem egy Sz.Fehérvári motoros boltban. Ők hozták eddig az összes cuccot a motoromra. Mesélem neki a történetet, és erre érdekes válasz jött : " Még nem jöttél rá, hogy sok cég csak azért hirdet olcsón valamit, hogy a konkurencia árai alá menjen? Valójában pedig soha nem is árulták azt a terméket. Hetente kapok olyan telefonokat, hogy kérdezik ez-vagy az van -e. Mondom persze, ennyiért. Huuu...de hát XY boltban ez csak ennyi. Akkor ott kell megvenni. De nincs nekik. Hja, a nincset én is le tudom akciózni! "
Hali.
Én a pinkmotorstol szoktam rendelni. JT.-t
Kipróbáltam a renthalt is de ez jobb.
A meghúzása légkulcsal a legjobb de azt utána kulcsal kicsavarni nehéz.
Én vettem 24 es csőkulcsot azzal szoktam húzogatni.
Vagy megkérz valakit hogy nyomja a féket vagy sebességbe rakom betámasztom a küllőknél azt ennyi.
üdv.
Pénteken felhívtak, egyeztettünk, ma 11-kor meghozta a futár.
Michlein AC 10 14.800-ért. Korrektek, megbízhatóak, gyorsak, ajánlom mindenkinek.
Augusztus 14-15-16: IV. Jótékonysági Motoros Találkozó
Helyszín: Nemesvámos, Focipálya
Programok:
Péntek:
14:00 Kapunyitás
16:00 Versenyek, vetélkedők: Sörpörgő, Bungee Run... stb.
18:00 Streetfighter Show
18:30 Koncertek - közben tűzzsonglőrök, Erotic Show
More Drive - Thin Lizzy cover band
Black Szakadt - Black Sabbath, Iron Maiden tribute
Big Gun - AC/DC cover band
Cool Head Clan
Buli hajnalig a Magic Cats Rockabilly trióval....
Szombat:
09:00 Veterán délelőtt:
Veterán Motoros vetélkedők: Legszebb hangú motor, legidősebb motor és
motoros... stb.
Bemutatkozik a Maróti Veterán-könyvkereskedés
Az I. Amatőr Mini-Chopper építő verseny remekműveinek kiállítása és zsűrizése
Bemutatkozik a veszprémi Bébi Koraszülött Mentő Alapítvány
Egész napos programok, vetélkedők:
Rekeszmászás, Legerősebb motoros, Szkander verseny, Bungee Run,
Sörpörgő, Gumifüstölés, hölgyeknek iszapbirkózás... stb
14:00 FELVONULÁS
15:00 Mini-Chopper építő verseny Eredményhirdetés
16:00 Mentők és Tűzoltók közös bemutatója
17:30 Streetfighter Show
18:30 Koncertek - Közben tűzzsonglőr Show
Stoneblade
Dirty Dogs
Character Harmony
RÓMEÓ VÉRZIK
Buli hajnalig a StormRider zenekarral
Sátorozási lehetőség Persze motorral
Szétfaroljuk a színpadot!
Valaki?
De ez a fék dolog kissé megviselt. A testi épségemmel játszanak. És amit ki tudtak hozni magukból, az csak ennyi " sajnáljuk ". Kösz szépen.
És ha nem idegesít az a kis remegés fékezéskor? És ha így motorozok vele, amíg el nem megy a fék? Uhhh...
De hasonló történetem van az Universal Motorral is. DRZ idomszett és még pár apróság. Webshopban bekattingattam még 07.17. -én. Se egy e-mail, se egy telefon. 1 hét után rájuk csörögtem, hogy mi van. Csirke meg totál képhibában volt. Azt se tudta milyen nap van. Beígérte péntekre, hogy megkapom. Mondom neki, de hát ma csütörtök van. Ahhoz ma föl kéne adniuk. Hja...ööö..akkor hétfőn nálam van. Na, az a hétfő még nem érkezett el! Azóta le is mondtam a rendelést, kenjék a hajukra.
Megrendeltem egy Sz.Fehérvári motoros boltban. Ők hozták eddig az összes cuccot a motoromra. Mesélem neki a történetet, és erre érdekes válasz jött : " Még nem jöttél rá, hogy sok cég csak azért hirdet olcsón valamit, hogy a konkurencia árai alá menjen? Valójában pedig soha nem is árulták azt a terméket. Hetente kapok olyan telefonokat, hogy kérdezik ez-vagy az van -e. Mondom persze, ennyiért. Huuu...de hát XY boltban ez csak ennyi. Akkor ott kell megvenni. De nincs nekik. Hja, a nincset én is le tudom akciózni! "
Szóval, vigyázzatok a motorosboltokkal.....
De legalább visszavették, vagy ugrott a pénz?
ezvan
Csütörtök úgy néz ki megyünk Kakucsra.
Csatlakozol?
üdv.
Én a pinkmotorstol szoktam rendelni. JT.-t
Kipróbáltam a renthalt is de ez jobb.
A meghúzása légkulcsal a legjobb de azt utána kulcsal kicsavarni nehéz.
Én vettem 24 es csőkulcsot azzal szoktam húzogatni.
Vagy megkérz valakit hogy nyomja a féket vagy sebességbe rakom betámasztom a küllőknél azt ennyi.
üdv.