Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudom de majd meg kérdem , ,
Ahaaa, értem Én a felső rögzítési pontot is az alu védőre akartam tenni. Majd meg is próbálom így, remélem elfér majd. Köszi!
mi lessz ez túragép? v mért van rajta ennyi csomagtartó, a legszűró helyén mi az a kerek?
na mien a lámpa neked tetszik
Az fasza, de legalább fent van. Képet nem csináltál véletlenül?
Én akár hogy forgattam, mindig útban volt. Vagy a tenknek, vagy az idomnak, vagy a lapát ért bele a hengerfejbe.
A dudáról nem is beszélek, azt esélytelen visszarakni.
most lesz benne 70 -es henger sajnos többet nem árulhatok el mert köt az istáloi szerzödés de ha jövöhéten elvisszük a fékpadra akkor meg mondom hány paci , ,
sokszor forgott már felrakás óta
őőő, hát ez érdekes
tecknikai adatok?
fel de neccesen csak
van ahol csak 2mmer van
kösz és van benne E betü is
karomat akartam edzeni
probáltam javitgatni hátha visszatudom rakni de rábeszéltek egy ujra , , ,
ez nagyon szép jól mutat rajta
ez még elfordult? vagy a tiéd szervos nagyon csereérett volt már. évente 1* szét szoktuk szedni elmosni és zsirba rakni de lehet hogy 2* kelene.
engdelmetekel szeretném apu mociját is megmutatni most készöl
Na arra a kormánycsapágyra ráfért a csere
Nem azóta hangosabb amióta a blokkvédőt felszerelted Az eléggé visszaveri a motorhangot.Amit a KTM ekre csináltunk,raktunk bele vékony szivacsot,mert nagyon hangos lett a motorzaj.
né mim lett
sziasztok köszönöm mindenkinek aki izgult a motorom miatt vagy álmatlanul hánykoldott jelentem kész itt egy kis kép sorozat tudom hogy nem egy barátok közt de remélem most ez is megteszi
Basszus mendei, Te föl tudtad rakni a hűtővédőre a ventillátort? ? Tud is forogni?
képek alapján de hát ha szerelönél volt csak nincs azzal semmi baj. de ha az megnyugtat nézesd meg 1 szakival vagy hallgasd meg 1 másik DRZ-nek a hangját ,(miénknek is van valami kis zörgése de azt mondja a szerelő hogy az nem rendelenes)
Szelephézag?