na ettöl nem vagyok boldog 2 csapágy boltba is jártam az egyiknél db lett volna 10000-ft azt hitem hogy elájulok,3 motoros boltba érdeklötem 17000 és 18000 ig na most 13000-ér már ajadéknak éreztem jól beszoptam
Én is kerestem az aranyláncot a kormánycsapágy dobozában. Nemrég vettem,kedvezménnyel volt 12000.De legalább szimeringel együtt van,ugyan az mint a gyári.
mit mondjak nem lett jóbb kedvem voltam csapágy boltba két helyen is az egyiknél tizezer lett volna darabja rogyadozot a térdem rendesen motoros boltot is hivtam vagy hármat 17000 -18000 ig és a végén már szinte ajándéknak éreztem 13000 ft-ért hozzájutni
NOOZSID !
Én 666 ft-ért /per db / vettem olyan csapágyat,ami a kormányhoz kellett.
Vittem a régit,és volt polcon.
A felső hollanderböl /ami alu/ kellett elcsalni,mert ez a csapágy szélesebb 2 mm-rel.üdv : csaba
Egyszer hazajöttem Egerből Esztergomba 14/48-cal, tartottam a 90-95-öt (GPS), de nagyon forgott szegénykém... 110-et így is ment, de akkor már megsajnáltam.
Hali!
Én nemrég cseréltem kormánycsapágyat, de úgy emlékszem, kevés pénzért kaptam egy belevaló kúpgörgőset a helyi csapágyboltban. Ez nem extra méret, mint némelyik motoralkatrész.
Sziasztok!
Szerintetek fel lehetne tenni 15-ös lánckereket előre? Lehet, hogy kimennék Erdélybe lábon és azt szeretném, ha lenne egy kicsit nagyobb utazótempóm aszfalton.
Köszi!
Jó ötlet! Megbeszélhetnénk a dolgot. Most hétvégén légyszi vigyél el valami jó helyre!
És mi lesz helyette?
Én 666 ft-ért /per db / vettem olyan csapágyat,ami a kormányhoz kellett.
Vittem a régit,és volt polcon.
A felső hollanderböl /ami alu/ kellett elcsalni,mert ez a csapágy szélesebb 2 mm-rel.üdv : csaba
Stílusváltás miatt eladóvá vált igényesen, pénzt nem spórolva szépítgetett DRZ-m.
Ezt nézd meg!
Szomorú szívvel várom leendő gazdája jelentkezését, egy biztos:
nem bánja meg!
de az utazó kb 70-80max
15/45 az már jobb lenne
Én nemrég cseréltem kormánycsapágyat, de úgy emlékszem, kevés pénzért kaptam egy belevaló kúpgörgőset a helyi csapágyboltban. Ez nem extra méret, mint némelyik motoralkatrész.
Szerintetek fel lehetne tenni 15-ös lánckereket előre? Lehet, hogy kimennék Erdélybe lábon és azt szeretném, ha lenne egy kicsit nagyobb utazótempóm aszfalton.
Köszi!