Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyáá zsír lenne !
ha jól méri a km et akor mehet a dolog az óra leban basz**a
Épp most jött megint árajánlat az alkatrészre. Bazz.. ár több mint jó, csak nem az az értékű, aminek lennie kéne. A gyári 4.194812MHz, ezek meg ezt küldték :

" we find HC-4.194304MHZ, pls check can you accept to use? 08+, rohs, the unit price is $0.15 for 20pcs. too small amount.
we can send you for free. if you have more QTY in future, either crystal or ICs, Capacitors. "

A franc aki megeszi, $0,15 a 20db alkatrész, csak épp 4.19430MHz. Ezzel vagy a sebességet fogja rosszul mérni, vagy az óra fog rosszúl járni a műszerfalban. Szerintem holnap lepróbálom, ha csak az időt fogja rosszul mutatni, akkor lehet kéne rendelni belőle. De ha sebességet mér rosszul,. akkor szerintem hagyjuk.
1985-ös Yamaha TT 600-on Nicasil-os a henger!
Pedig az egy őskövület és nem cross!
hát okés akkor felrakok valamit
anyi hogy telóval veték fel......
okés
és tuti hogy a váz mivel szemem látára füstölt el
és utánna tekertem be körbe szigszalagal....
Sziasztok!
Rakd fel akkor a youtube-ra!Nekem is igérted hogy raksz fel de azóta se raktál!Ha tényleg annyira szar akkor majd max nem látunk semmit
van vidim csak nem a legjobb és ha felrakom akkor lehet csak gúnyolódnátok......(MINŐSÉGBEN ROSZ) !
A 2T motoroknál már a 80-as években is gyakori volt a Nicasil-os henger. Csak a DRZ az 4T meg nem is cross motor...
csak az élmény
pályadij kakucson
tarcsán nincsen
csak amortizáció
az többe kerül
nekem egy ilyen kezdönek egyelör jó lesz ha majd fejlödök akkor fejlödik a motor is
hát a vesrenysupermoto az nem csak ebből az igaz.....
ugyanez vonatkozik a gyorsaságira is
sm hez kell 17es felnik
gumik
fékek
futómű
áttétel
idomok
ilye
n olyan védő vmik(bukógomba kézvédő stb....)
mindenféle tartály amibe ömölhet a túlfolyókból ez az....
és lehetne még sokáig folytatni
hát igen szerintem a supermoto dolog nem csak a két kerékböl áll mind azt sokan hiszik
futómü+fékek is kellenek oda
jó meglátás nincs felejtve
ja néha vissza is mentünk hogy gyönyörködtesen a változatoság
Jó képek... Csak arra a sárga DRZ-re kellene egy sm sárvédő.. :D :D :D
Találd ki!
nem most még jobban érdekelnek a gyors tempobol beesni a kanyarba mert még a féktával van gondom de az is kialakul csak azt hiszem a féket is fel kell fejlesztenem ehez
hajrá
1kero megy már
ígyvan! énis kíváncsi vagyok hogy tolod, nekem annyira nemmegy az egykerék mondjuk nemis nagyon erőltetem, csak néha próbálgatom
Had lássuk má! (videó)
hogy hajrá huzam