Srácok fontos kérdésem lenne az a baj h szarakodik az akksim és tegnap mértük műszerrrel és amikor fordulatot kap a motor akkor elvileg tölteni kéne neki és ez visszafele tölt na ienkor mi a baj? ha vki tud vmit az lécci irjon már! már amugy rendeltem uj akksit de ha uj is lessz azzal is sztem ugyanezt fogja csinálni
hát egy kicsit !
nem értem egy két ember felfogását
a nyúzhatatlan drz blokk mifelénk ez a hír járja......
nemtudom ki hogyan van vele arrol meg anyit hogy nem értek hozzá de azért kicsieréltem a vez láncot a szelepeket fogaskereket szimeringet leszedtem a hengert megmértem mindent kuplungtol kezdve mindent kiszedtem az oldalábol jah és 3 hét szünetel mindent vissza is tudtam rakni az új és régi alkatrészekel.......
erröl enyit
Te vágod ezeket a dolgokat, segíts lécci!
A féklámpám nem reagál az első fékre...
A kapcsoló jó, lehúztam róla a két kábelt, összeérintettem, de semmi. A féklámpa jó, a hátsó fékre működik.
Merre tovább?
Persze segíthet más is
Sziasztok!
Közületek volt valakinek balesete szombaton este 18:00-kor a Kacsóh-felüljárónál a BVSC előtt?
Sárga DRZ-volt.Csak ennyit láttam.
De remélem nem....
Üdv:basa csaba
ne haragudj de nem vagyok teljesen hülye !
nagyon szeretem ezt a motort....atol hogy egyszer meghuzatam hogy mégis mi a vége ez nem jelent semmit
a vezérműláncnak meg semmi előjele nem volt ! ez biztos
és ahogy halotam az előző tulajtol kapott sokat ! én most csinálgatom ahogy tudom...
Gyárilag 140km/h van az S nek megadva. Én is mentem már vele 150-et de ahhoz elég hosszú egyenes kell neki. 140 felett már csak küszködik, de addig elég szépen húz.
160 as érdekel supormotora....lehet slick is..
csak így fogalmaztam...
Srácok fontos kérdésem lenne az a baj h szarakodik az akksim és tegnap mértük műszerrrel és amikor fordulatot kap a motor akkor elvileg tölteni kéne neki és ez visszafele tölt na ienkor mi a baj? ha vki tud vmit az lécci irjon már! már amugy rendeltem uj akksit de ha uj is lessz azzal is sztem ugyanezt fogja csinálni
nem értem egy két ember felfogását
a nyúzhatatlan drz blokk mifelénk ez a hír járja......
nemtudom ki hogyan van vele arrol meg anyit hogy nem értek hozzá de azért kicsieréltem a vez láncot a szelepeket fogaskereket szimeringet leszedtem a hengert megmértem mindent kuplungtol kezdve mindent kiszedtem az oldalábol jah és 3 hét szünetel mindent vissza is tudtam rakni az új és régi alkatrészekel.......
erröl enyit
Te vágod ezeket a dolgokat, segíts lécci!
A féklámpám nem reagál az első fékre...
A kapcsoló jó, lehúztam róla a két kábelt, összeérintettem, de semmi. A féklámpa jó, a hátsó fékre működik.
Merre tovább?
Persze segíthet más is
Közületek volt valakinek balesete szombaton este 18:00-kor a Kacsóh-felüljárónál a BVSC előtt?
Sárga DRZ-volt.Csak ennyit láttam.
De remélem nem....
Üdv:basa csaba
és én csak úton használom fól supermoto-nak vagyis csupa csupa kacskaringó.......
nagyon szeretem ezt a motort....atol hogy egyszer meghuzatam hogy mégis mi a vége ez nem jelent semmit
a vezérműláncnak meg semmi előjele nem volt ! ez biztos
és ahogy halotam az előző tulajtol kapott sokat ! én most csinálgatom ahogy tudom...
szolnokon max nézö lehetek
de az is jó
az nincs messze
80kmer
vonat
az jó lenne
de sajna nincs szállitó jármüvem
meg nekem az a mocsaras dolog nem jön be a drz kupán
az már sok nekem
de láttam neked is
de annyira nem hangos
lehet a meleg miatt jobban kihallatszanak a szelepek,+minden?
mert nincs olyan kenése a motornak
meg hogy ki tud befordulni (ez itt a lényeg) egyenesbe mindenki tudja húzni
csak hitetlenkedés
akkor
Az a lenyeg h ki bir megallni a fa elott!