Heli!
Úgy döntöttem, hogy egyik hangtompítót se rakjuk be. Mert az fogja egy kicsit a motort,+ nekem a hangja is Így tetszik ahogy van. Videón se volt benne a tompító.
Vevő vitte el...............hál istenek nem behajtó
Sajnálom a kis drz-t..............
ha veszek egyszer én is nagy motort akkor 90% hogy drz lesz!4 hogy miért?
: mert egy igazán jó kiforrt model és igénytelen........:D ja és nem pénztárca rabló!
csá,persze tolom neki.most átszereltem az enduro gummát városban rohangálok mindennap ha olyan melóm van amihez nem kell sok cucc.Ősszel mehet az endurozás a sárban,utána meg a hóban!
A képen alig látszik,de mind1,te úgy is tudod,miről van szó.
A hosszabb ,jukacsos,vagy a rövid, egyszerűbb kinézetű?
Vagy esetleg tompító nélkül használod ?
Bocs az off-ért!
drz-74,látom leo vince van a motorodon.
Régebben írtad,hogy még nem tudod melyik hangtompítót fogjátok belerakni.A videón melyik volt benne,valamint melyikkel használod?
köszi...
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
Üdv
Segítségeteket szeretném kérni! Mégpedig azzal fordulok hozzátok hogy nem e tugyátok a Gyújtótekercs kimért adatait? DR-Z 400E ről lenne szó!
Vagy ha valakinek van otthon egy elfekvőben kérem jelezze kösz
ááá ne ad el
motor ára nem lesz elég! ha elkel akkor már meg is lesz a házik mert ha csak annyi pénz hiányzik akkor megértem én is. (de amúgy nem )
Nagyon sajnálom hogy így döntöttél
szeretnék majd... Az első már megvan.. a Hátsó meg nem tudom... Az még 1-2 hét sztem :(
Na de megyek aludni mert holnap fél4-kor indul a meló (dia)
:D Keresem a benzinrevalót XD
üres csö csak az egész
Úgy döntöttem, hogy egyik hangtompítót se rakjuk be. Mert az fogja egy kicsit a motort,+ nekem a hangja is Így tetszik ahogy van. Videón se volt benne a tompító.
Sajnálom a kis drz-t..............
ha veszek egyszer én is nagy motort akkor 90% hogy drz lesz!4 hogy miért?
: mert egy igazán jó kiforrt model és igénytelen........:D ja és nem pénztárca rabló!
Mi van veled?
Húzod neki ebben a nagy melegben?
Két hete voltunk Fóton-állat volt.
Csináltam róla videjoút is."A doktor team"-nézd meg.
vevő?behajtó?tolvaj?
A hosszabb ,jukacsos,vagy a rövid, egyszerűbb kinézetű?
Vagy esetleg tompító nélkül használod ?
drz-74,látom leo vince van a motorodon.
Régebben írtad,hogy még nem tudod melyik hangtompítót fogjátok belerakni.A videón melyik volt benne,valamint melyikkel használod?
köszi...
Köszi a segítséged előre is!Mindenképpen hívlak az ügy érdekében! Mondjuk megvárom mire megyek a dologgal,megéri e!Volt CSI!
Segítségeteket szeretném kérni! Mégpedig azzal fordulok hozzátok hogy nem e tugyátok a Gyújtótekercs kimért adatait? DR-Z 400E ről lenne szó!
Vagy ha valakinek van otthon egy elfekvőben kérem jelezze kösz
motor ára nem lesz elég! ha elkel akkor már meg is lesz a házik mert ha csak annyi pénz hiányzik akkor megértem én is. (de amúgy nem )
Nagyon sajnálom hogy így döntöttél
motor nagyon szép állapotban van
Na de megyek aludni mert holnap fél4-kor indul a meló (dia)
:D Keresem a benzinrevalót XD