Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugye de jó az a 15-ös lánckerék!
áttétel föggö nekem E-nél hátul gyári elsö 14-esnél 100 km /h utazo, 15-ösnél 120 km /h
mi van benn? üres mert végig látok rajta de valami biztosan van benne, de az ki tudja
Hali! Mennyibe vitték el?
akkor mivan benne
üres csö csak az egész
Heli!
Úgy döntöttem, hogy egyik hangtompítót se rakjuk be. Mert az fogja egy kicsit a motort,+ nekem a hangja is Így tetszik ahogy van. Videón se volt benne a tompító.
Vevő vitte el...............hál istenek nem behajtó

Sajnálom a kis drz-t..............
ha veszek egyszer én is nagy motort akkor 90% hogy drz lesz!4 hogy miért?
: mert egy igazán jó kiforrt model és igénytelen........:D ja és nem pénztárca rabló!

csá,persze tolom neki.most átszereltem az enduro gummát városban rohangálok mindennap ha olyan melóm van amihez nem kell sok cucc.Ősszel mehet az endurozás a sárban,utána meg a hóban!
Csá kakukk!
Mi van veled?
Húzod neki ebben a nagy melegben?
Két hete voltunk Fóton-állat volt.
Csináltam róla videjoút is."A doktor team"-nézd meg.
kik?mik?hova?
vevő?behajtó?tolvaj?
A képen alig látszik,de mind1,te úgy is tudod,miről van szó.
A hosszabb ,jukacsos,vagy a rövid, egyszerűbb kinézetű?
Vagy esetleg tompító nélkül használod ?
Bocs az off-ért!
drz-74,látom leo vince van a motorodon.
Régebben írtad,hogy még nem tudod melyik hangtompítót fogjátok belerakni.A videón melyik volt benne,valamint melyikkel használod?
köszi...
Véglegesen elvitték a drz-t.................
kuplungproblémánál kérném a segítségeteket ! probléma oka 1esben behúzott kuplungnál (a motor nem jár) megtolom a motort és érzem hogy nehézkesen mozdul meg mintha a kuplung nem emelne ki rendesen ! amire eddig rájöttem : a kosaramon kevéske beverődést vettem észre ezt finoman ép hogy csak kisíkoltam, behúzom a kuplungot és a lamellák nem csúsznak teljesen szét csak egy hangyafasznyit,pedig nincs mibe akadjanak meg a lamellák ! próbáltam spannolni a rugón egy + alátét segítségével megmértem a lamellákat határértékhez képest megfelelő viszont a fém lamellák el vannak színeződve gondolom melegüka volt valamikor ! a motor az egy beválltós típus úgyhogy motorolaj van a váltóban is ! Kérlek segítsetek ! kössz
uhh az sokkk
Basa csaba!
Köszi a segítséged előre is!Mindenképpen hívlak az ügy érdekében! Mondjuk megvárom mire megyek a dologgal,megéri e!Volt CSI!
Üdv
Segítségeteket szeretném kérni! Mégpedig azzal fordulok hozzátok hogy nem e tugyátok a Gyújtótekercs kimért adatait? DR-Z 400E ről lenne szó!
Vagy ha valakinek van otthon egy elfekvőben kérem jelezze kösz
ááá ne ad el
motor ára nem lesz elég! ha elkel akkor már meg is lesz a házik mert ha csak annyi pénz hiányzik akkor megértem én is. (de amúgy nem )
Nagyon sajnálom hogy így döntöttél

motor nagyon szép állapotban van
gyáááá holnap reggel meló húzok aludnyi.....jóéccaka......
30 nem takarja be.
mennyi egy ilyen házikó?
Hát ez elég jó kecó, így megértem Sok sikert hozzá
egy ilyenre én is lecserélem!sőt még a mostani lakásom is rádobom,meg a kocsim,meg mindent
ááá én ma mentem el Máriapócs mellett :D legközelebb arra gurulok
szeretnék majd... Az első már megvan.. a Hátsó meg nem tudom... Az még 1-2 hét sztem :(
Na de megyek aludni mert holnap fél4-kor indul a meló (dia)
:D Keresem a benzinrevalót XD