Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó.
Ragasztottam védőfóliát a táblára és mikor lehúztam hogy lecseréljem lejött a fele írás.
Tud valaki valami megoldást?
üdv.
no itt a link józsimura kipuf
há ja
valamit basszon rajta mert igy nem jó
jelentem 1üveg elpusztitva
sziasztok!

olyan szeretnék kérni h ha vkinek meglenne az a drz kép aminek dupla yoshimura dob van felrakva! akinek megvann légyszives linkeljétek már be ! mert arra a formára szeretnék én is dupla dobot felhoznii ! fontos lenne

Kösszi hellosztok!
egészsegedre azért én vissza viném a szerelönek lehet hogy állitás
megint gáz van a motorommal
ismét elkezdte a durrágást
felraktam 1gyári folytott verziót de attól is ugyanugy durrog
csak hallkab
mi lehet a gáz
valaki valami ötlet
nemrég volt szerelönél
szelepállitás volt+karbitisztitás+gyertyacsere+én kitakaritottam a levegö szelepes kütyüt is
jó a söröcske amit vettünk
már szüröm befele
viszont a motor akkorákat durrantot hazafele hogy beleborzongtam már megint mi lehet a gáz levettem a blokvédöt és felraktam a másikat de igy sem jó
most csapom fel rá a folytott verziós kipuffot hátha úgy jó lesz

köszi a szerelést

hogy lenne sok sikert
Az Athena márkajelzést a hengeren, ami majdnem 440 ccm-t jelent
nem szoktál böbeszédü lenni soha
valami komit kérünk
mit is kell nézni
440
pasi képére lennék kiváncsi
te normális vagy
motorra
és tessék ez is tájvédelmi körzetbe készült

csak azért irtam te hogy olyan ember ne dumáljon már aki nem villantot föl még semmit
igy ugy a temészet haggyámá
A régi Nagy Magyarországhoz tartozó területen "romániában" is annyi a bünti a természetkárosításért mint itt. Sőőőőőt.
1 oda, 1 vissza + egy kapaszkodó
3?
Én a saját képemet egy 3 sávos elkerülő úttól 10 méterre csináltam, 2 méteres gazban, ahol asszem nem sok orchidea nő.
De az írásodból kiderül, h természetvédő lehetsz. Ha lesz időd keress meg és körbevezetlek a Börzsöny Nemzeti Parkban! Elöljáróban annyit elmondanék, h olyan emberek, akiknek közük nincs ehez a témához, nagyon nagy erdőrészeket vásárolnak meg a nemzeti park területén (!) és mivel az már az övék, azt csinálnak amit akarnak. Új utakat járnak ki és olyan mennyiségű fát termelnek ki, h nem hinnél a szemednek. Viszont a Pilisbe már a bicikliseket sem engedik be. Gartaulálok!
Tettem fel pár képet hogy boldog legyél délutánra
nem tudom miért egy pasi képeire vagy ennyire kíváncsi :D
Tettem fel pár képet hogy boldog legyél délutánra
nem tudom miért egy pasi képeire vagy ennyire kíváncsi :D
Nem a bírság miatt kell védeni a természetet...nem nekem fáj...nem nekem kell észrevennem h mikor okozok kárt és mikor nem...
4X4-zünk is, és nálunk is állandó téma EZ, én szerintem a motoros társadalmat rendkívül szimpatikus emberek alkotják akik tényleg nem akarnak ártani vagy ha ártanak akkor sokkal kevesebbet mint mások.
kérlek a személyeskedést mellőzd és ne süllyedj le más fórumok szintjére
Ugye ugye.Ha valaki nem tudja tolerálni (jelzőket dobál) azt ha valaki egy képre ránéz és más nézőpont szerint gondolkodik mint a többség annak hatására.Egyszerűen más ugrik be neki és ezt feldobja egy fórumba aminek egyik célja talán az h értelmes vitákat és beszélgetéséket folytassunk.
Nem arról van szó h természetvédelmi terület vagy sem, hanem arról van szó hogy kárt okozunk mi magyarok a mi országunknak amiben élünk és gyermekeink is élni fognak vagy sem.A termőterület felső része a legkritikusabb ebben a tekintetben.Pl. ha van egy tő bármilyen hazai orchidea 10 méterre a kis ösvénytől amit felszántunk akkor gondoljunk arra hogy a gombafonalakkal társulást kialakító gyökereit szántjuk fel és ezzel ítéljük halálra az egyedet.Semmi gond a döngölt utakkal,mezőgazdasági csapákkal(ebből a szempontból!),csak több szűz területet ne avassunk be!