Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sajnos hogy így néz ki ( egész ország )és akkor a motorosoktól kel védeni a természetet! nem Ők teszik tönkre, nagyon szomorú hogy azért fizetnek embereket, hogy a motorosokat baszogassák. De ez örök életben vita téma lesz. Pedig a motoros nem szemetel, mert nem egy szemét domb tetején akar kikapcsolódni a hétköznapokból, hanem a tiszta és szép környezetben, azért jár oda mert szereti a természetet az erdőt a fákat, nem azért hogy tönkre tegye! A képek alapján is kiderül nem a motoros társadalom hordta oda a szemetet! És nem lánc fűrészel járnak, a téli tűzrevalót nem innen szedik össze!

Nagyon szomorú, hogy a motorosokat ennyire elítélik az emberek.
Sziasztok.

Tegnap elmentem megnéztem magamnak ezt a Kakucs-ringet,ahol DRZ-talit szerveztek .Én benne vagyok .Bár a visszaúton kicsit szétáztam,de még így is gyorsabb voltam a 4kerekűeknél.Kidőlt fák,és nagy víz nem árthat...
Siralmas
ó hát én 1-2szer betévedtem már
olyan helyek vannak azzá nyilvánitva hogy az valami vicc
régi homokbányák pl
semmi talaj+fü
régi crosspálya is van benne
+ilyen hülyeségek
jó hogy bemegyek
Örökké előkerül egy ilyen okostóni S O H A nem megyünk természetvédelmi területre.
De am mit érdekel téged h mi mit csinálunk és hol meg ha minket kapnak el akkor minket b.sznak meg és nem téged, ja és nagy többségünk nem tájvédelmi területen motorozik (szerintem)
Ja és az adatlapod mért nincs kitöltve am
te tróger
te 1valós személy vagy amúgy
vagy csak pont sikerült lekapnod 1drzést a téren a fényképezövel?
elég gyanus vagy nekem
adatlap kitöltés?
Már itthon is tilos, szintem mindenhol.
Sőt, már Erdélyben is kezdik...
Ajánlom figyekmedbe a http://www.ezt-most.co.cc/ -t. Hogy akkor most ki is b@ssza szét az erdőket...?
Fontos h védjük kis Hazánk természeti értékeinket, és ha ezzel valaki nem ért egyet akkor meg azért ne szántsa fel a növénytársulásokat mert lassan az lesz mint nyugaton: tilos lesz az endurozás és mehetünk románokhoz meg ukrajnába!
A gumik bírják ! Én besokaltam:-)
kawa 80 -at kérdezd ö a tulaj
a bal szélsőre gondoltam
melyiken látod mert az enyém en biztos nem
hello! ezen a képen egyik motoron nem contiforce gumi van? milyen az tapasztalat?
mikor?
valahol ott kéne találkozni ahol van a spar asszem
kút mellet ott van 1kis utca
nem akarok beállni a kúthoz
túl feltünö a rendörbácsiknak a motorom
azon belül is a rendszám hiánya
ott jó?
Keresgélek én minden felé,de gondoltam ide is írok hátha.....

Azért remélem nem nagy gond!
Jó napot kívánok mindenkinek és kevésbé viharosat ami itt volt felénk :D :D :D
ki megyek eléd mondjuk a kutig
holnap nem jössz át akkor meg bütykölöm a mocidat
nahát ez az elbujkálás Suzukis huncutság lehet

igy jobb
megtörtént parancsára
Sziasztok! suzuki drz 400s hez kéne nekem állórész ha le van égve az is jó lenne! Ha valaki tud valamit az irjon: bencerugby@freemail.hu -ra
Elöre is köszönöm!
nyitóképet változtass szerintem