ok, egyeztetünk még, lehet, h nekem is 1 nap lesz a vége! akkor reggel le, este haza - úgy is jó. még képlékeny a téma, először nézzük meg, hogy van-e 5-nél több kolléga, aki tényleg jönni akar.
mert én úgy láttam hogy a végnél nincsen visszahajtva a lemez
elözö gazda vágta le nem?
mert ott beleütközött a gáz
és fura hangot adott ki biztos
enyim ilyen
túl nagy kimenő nekem sem játszik, mert nehogy az asszony kezébe kerüljön véletlen a sodrófa ,
no meg a kislányom nélkül sem bírom három napnál tovább
de komolyra fordítva a szót: kb. úgy képzelem, hogy szombat reggel, ahogy megriadok, felpakolok, és irány BP - nullás - maglód környékén felveszlek, felpakolunk - kakucsig go - ott lepakol - motorozás + szabadprogram, este buli, ki meddig bírja - vasárnap de. mocizás, vidámság, dínom-dánom immár sör nélkül, és valamikor délután irány haza. Kb. így nézne ki, de rugalmas vagyok.
Vágom, csak most azért szeretnék oda is érni. De most, hogy a tervek szerint kocsikázunk, már jobban érdekelnek ott a környékbeli földutak / dűlők.
Engem az sem zavar, ha csak 15-en jövünk össze. Az is valami. Aki meg kimarad, az nem tudja, hogy mit mulasztott. Mi meg tudjuk, hogy jó muri lesz, ha rajtunk múlik. Van ott a környéken jófajta kocsma, ahol az idegent nem késelik meg az első öt percben?
Ha megérem, akkor lesz . A pontos helyszínt / időpontot még egyeztetjük. Hozol magaddal cuccot (sátor, hálózsák, felfújható guminő, stb.)? A kocsiban elfér.
ez már tuning kipuff
mindjárt rakok fel vidit is csak az a baj hogy szerintem nem fogja viszaadni hát én sportdobot nem fogok venni ezzel jobb hangja van
elcsúnyitja szegény motort
1hetes lesz mind a sziget amúgy?
rejtve
1.sátor 2000ft
2.minek sátor ha bebaszik az ember
3.kóbor kutyák nyalogassák a pofátokat
2-1tank benzin nem elég 2napra
3-elég 1nap is nekem
4- nincs több
de azért köszi
elözö gazda vágta le nem?
mert ott beleütközött a gáz
és fura hangot adott ki biztos
enyim ilyen
no meg a kislányom nélkül sem bírom három napnál tovább
de komolyra fordítva a szót: kb. úgy képzelem, hogy szombat reggel, ahogy megriadok, felpakolok, és irány BP - nullás - maglód környékén felveszlek, felpakolunk - kakucsig go - ott lepakol - motorozás + szabadprogram, este buli, ki meddig bírja - vasárnap de. mocizás, vidámság, dínom-dánom immár sör nélkül, és valamikor délután irány haza. Kb. így nézne ki, de rugalmas vagyok.
semmi nincs levágva csak belülröl az a kis lemez ami felesleges meg felvan álítva
mert én este jönnék haza
várnak a gyerekek
guminö
lesz az is
semmit nem vinnék
csak pizzt
+ityókát
Engem az sem zavar, ha csak 15-en jövünk össze. Az is valami. Aki meg kimarad, az nem tudja, hogy mit mulasztott. Mi meg tudjuk, hogy jó muri lesz, ha rajtunk múlik. Van ott a környéken jófajta kocsma, ahol az idegent nem késelik meg az első öt percben?
mindjárt rakok fel vidit is csak az a baj hogy szerintem nem fogja viszaadni hát én sportdobot nem fogok venni ezzel jobb hangja van
KRITIKÁT !
lelehet festeni