Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akar valaki egy jó DRZ--T?http://www.hasznaltauto.hu/3076485_suzuki_drz400s
m_2005
ha attol hüvösebb lesz már csügök is rajt ,de ha nem akkor felejtsd el ,,torente - de semmi buzulás"
szijjále
melót csináltam,olajat vettem,árajánlatokAT INTÉZTEM
mere hajtotál kis kopé kéretkec szombatra el engednek
neem,nem mentem,fár4adt vagyok.mentem ma már eleget a mocival
ez volt az esti fuvar? nem tudom mivan vellem 3L-er sör csuszik le most vagy nagy a feszültség vagy meleg van
jja,valami kontakt gubanc van a dörözömmel,puffog durrog menet közbe,néha elment a gyujtás
hali,ma vettem 300v-t,nagyon fura színe van és a szaga is furi.
mit mondtatok mennyibe kerül?5000valahányszáz volt literje,sok?
tényleg laza akkor megbeszéljök hogy is bonyolitsuk le csak egy pill és kitalálom
csak laza 120 km ... :D XD
én ecseri vagyok XVII mellett van közvetlen menyire lehetünk egymástol
Hát meg de akkor meg kell hogy öljelek :D
Am Bács-Kiskun megye... Kecskemét mellett Bugacon
te hol is laksz ? meg lehet kérdezni
3000 de a postaktg-t te fizeted.... :D
szia ne haragudj de ennyit tudok ki izzadni és meg igy is nehezen számolok el otthon szönyeg alatt kuszok
noozsid 3500? XD XD Válság van kell a pénz XD
Köszönöm szépen mindenkinek Még nincs kész mert várom a hátsó fehér sárvédőt is :P Na meg ha lesz még cash akkor kap egy új kézvédőt mert ez gatya....
Igen a kemence.... Pont a halasi DRZ nap előtt kezdtük el építeni :P :P
Jó a kalocsai ötlet is. Kérdés, hogy hányan tudnánk összejönni? Lehetne egy olyan muri, hogy szombati érkezés, aznap este eszem-iszom, stb., aztán vasárnap haza. Ja, persze közben jó kis mocizgatás a pályán és környékén.
Szervezz rá, én mennék...
Az sem rossz,mondjuk megőrülnék mire odaérnék szerintem....
Véleményem szerint a főzőcskézős pályázós lenne a legnagyobb buli!
BÁÁÁÁRHOL!
Balatonon kéne dobni egy talit, duma +gurulás a környéken, egy ital a gépek mellett egy kávézóban...Laza du. E+S+SM mindenkinek jóóóóó!
Sziasztok márkatársak!
Nem tartozik a most zajló témához,de valaki tudna véleményt írni a RINO csizmáról?
Köszi.
Díjazom az ötletet, ha elindul a szervezés szívesen segítek. Találjuk ki az időpontot. Javaslom a szeptember első szombatját. Lesz idő a szervezésre, és talán addigra mindenki hazaér a nyaralásból. Gyanítom az idő is jó lesz még........aszfalt, cross pálya......sok-sok DR-Z........sátorozás, bográcsozás.........pici iszi..........

Szerintem állat lesz.
Hello Dávid!
7végén nincs betervezve valami motorozásféle?!Viszem haza(Kalocsa) a gépet hétvégén,gondoltam hátha benne lennél egy kis gurulásban!
Üdv,F. Dávid
koszi szepen