Köszike,volt vele meló!Nem pályáztam vele,de csak arra szeretném használni!Csak az a fránya vállalkozás viszi a zsetont!
2006-os,950alatt nem adnám!
Drz tali Kalocsa nem rossz ötlet Dávidtól! Van ott minden!:)
Halihó.
A DRZ talihoz szeretnék hozzá szólni.
Én azt javaslom hogy béreljünk ki valahol valami pályát és ott nyugodtan tudunk mocizni CSAK drz-sek.
A Kalocsai reptert ki lehet bérelni kb.30eft/nap.
Annyi hogy kell 3om utánfutónyi gumi kijelölni a pályavonalat.ű
Meg pár vállalkozó szellemű aki kitalálja.
Sátorozni,sütögetni stb stb lehet.
üdv.
Hello mindeki jájj de régen jártam itt! igen igen jóó lenne egy drz tali sztem a kakucs téma nem rossz ötlet ! oda sztem mindeki eltudtna jönni ha nagyon akar !
ja és linkelek egy képet akikkel spanolgatunk minden este!
Köszi a választ!
Jó lenne egy DRZ találkozó, de úgy látom, hogy a dolog elmozdult abba az irányba, hogy találkozzunk a DRZ kupa futamain.
Szerintem azért jó lenne egy olyan DRZ találkozó, ahol lazán motorozunk egyet (tehát nem verseny), és minden kategória (S, SM, E) részt tud venni. Eddig ez az ötlet nem nagyon talált támogatásra. Na persze egy lehetséges megoldás, hogy pl. elzarándokolunk valamelyik DRZ kupa futamra, megnézzük, vagy aki akar, az indul, a többiek meg nézik, aztán gurulunk egy közöset. Na a lényeg, hogy továbbra is jó lenne a közös agyalás, hogy hogyan hozzunk össze egy nagyobb DRZ találkozót.
Üdv mindenkinek, jó déerzézést a hétvége közeledtével!
2006-os,950alatt nem adnám!
Drz tali Kalocsa nem rossz ötlet Dávidtól! Van ott minden!:)
Mondjuk tényleg lepucolhatnám......!
A DRZ talihoz szeretnék hozzá szólni.
Én azt javaslom hogy béreljünk ki valahol valami pályát és ott nyugodtan tudunk mocizni CSAK drz-sek.
A Kalocsai reptert ki lehet bérelni kb.30eft/nap.
Annyi hogy kell 3om utánfutónyi gumi kijelölni a pályavonalat.ű
Meg pár vállalkozó szellemű aki kitalálja.
Sátorozni,sütögetni stb stb lehet.
üdv.
ja és linkelek egy képet akikkel spanolgatunk minden este!
Többiek? Vélemény?
Jó lenne egy DRZ találkozó, de úgy látom, hogy a dolog elmozdult abba az irányba, hogy találkozzunk a DRZ kupa futamain.
Szerintem azért jó lenne egy olyan DRZ találkozó, ahol lazán motorozunk egyet (tehát nem verseny), és minden kategória (S, SM, E) részt tud venni. Eddig ez az ötlet nem nagyon talált támogatásra. Na persze egy lehetséges megoldás, hogy pl. elzarándokolunk valamelyik DRZ kupa futamra, megnézzük, vagy aki akar, az indul, a többiek meg nézik, aztán gurulunk egy közöset. Na a lényeg, hogy továbbra is jó lenne a közös agyalás, hogy hogyan hozzunk össze egy nagyobb DRZ találkozót.
Üdv mindenkinek, jó déerzézést a hétvége közeledtével!
VÉLEMÉNY?
Vélemény szeretnék kérni. Szerintetek jó lett a fehér első sárvédővel?
jobb mind a tarcsai kirrucanások?
motor biztos örül
befornak a csontjai
szervezzél 1et
Giraffe64 intézte tel.20-9-147-321 hivatkozz rám.
Üdv Dávid.