Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van valakinek tapasztalata az fm cucokka(csizma páncél tédvédő)l
kömit?
értem! de van térkép is, mi is azzal szoktunk menni. Így még érdekesebb, ha gőzöd sincs róla merre jársz.
egy pár kömit szeretnék kérni ti mit gondoltok a gépemről
akkor lesz fuvar?
Mert Esztergom és környékét vágom terepen, ez kb. 50 km, de onnan lila gőzöm nincs, hogy hogyan tovább. Terepes GPS-em meg sajna nincs, és addig már nem is lesz. Szívem szerint aszfalton egy métert nem mennék.... csak a földút az igazi....
nekem van lehet a legközeleb
35kmer
mert
majd menne a duma hogy ez a szar drzé
Valamiért nem akar összetartani a drz-s banda.A drz-kupára is csak kb. 25-30 fő jön el már évek óta.
De ha véletlen oda tévednek ne utáljuk ki Őket se!
miért kell aszfalton menni mikor van föld út is?
és csak DRZék lennének ugye?
mert az jó lenne
nem kell kátéem+ilyenek
Köszi danez az infót.
bács megyéből megy valaki kocsival? mert nekem se drz-m se jogsim, ráadásul szar az xl is(de legalább má szerelőnél) de szivesen felmennék
csak úgy, ha esetleg beférnék valahova
0
pl?
az auchan nál?
maglódnál
oda odatudok menni
ja és köszi
elöre is
Ha esetleg el tudsz vergődni valahogy a nullásig, akkor én mehetek arra is, édes mindegy. A futón elfér két motor (STEMA motorszállító futó).
én is szivesen mennék
csakhát nincs jogsim
valaki elvihetne futóval oda
ha valaki a 31es föúton menne és fútóval van akkor
ja +cross gumi necces aszfalton
Esztergom környékén kb. 10 DRZ-s kollégát ismerek. Kb. 3-4 S, a többi E. Egy körtelefont / e-mailt dobok, hogy kit érdekelne.
Nagyon kiröhögnétek, ha utifutival hoznám a gépet, és ott karistolnék a környéke n veletek? Nagy melegben nekem kínzás a 120 km aszfalt.
Szia.
Felhivtam az elöbb a spanomat a közlekedés felügyeletnél hétföre megmongya a 3 gépre a vizsgát kis türelem
ja korrekt
bár azóta változott ahoz képest mind amit a képen láttál
én igy használom:99%terep 1%aszfalt
jó gazdi vagyok amúgy
szertintem ennyit senki nem foglalkozik a motorjával mind én
Megvan!
Miért pont nekem?
nem található!
Mégeccer!
Kawa80!
Neked találtam:
www.sportmotor.hu/motoros_foru... vagyok
Eresztettem egy telefont!Jövő hétre megvannak a számok,kb. 30-40 tulajdonost (volt )tudunk elérni majd!Ennyit adtak el Békéscsabán,Szegeden!
Én is kíváncsian várom........!
5-en csak leszünk!
Na és mikor gurulunk , hol?
Figyeld meg, h még 5-en sem tudunk találkozni!