Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kakucson is van offroad pálya! (remélem jó írtam)
Szerintem minden szempontból megfelelő:
-Lakott terülten kívül van (nem zavarnánk senkit)
-Pályák biztosítottak
-Büfé, víz, villany van
- Közelben vannak bánya tavak (ha jó idő lesz még)
- Megközelítése is sok felől lehetséges!
Már csak a zulajnak kell bólintani és ........
Kakucsra szavaznék én is. Közelebb van No meg érdekel ez a giga hosszú szakasz terepen Nagykőrös felé.
én pl. 25% aszfalt, 75% könnyű terep, kalandtúra jelleggel, alkalmanként 50-200 km
supermotyózni még életemben nem voltam, bár biztos jó poén pályázni is
nem tudom
csak találtam 1ilyen képet
KAKUCSRIN 13km-re van az ország mértani középpotjához,ezért is javasoltuk,jól megközelithető,akár aszfalton akár terepen is.
de ez lakozva is van ?
én még lakozni nem is próbáltam
lehet ránézek majd
holnap csinálok vidit a egyedi kipufomrol elvileg gyári
wáá ne is mond de ipróbálnám az enyém se kitya de az.....milyen lehet hmm nemrég kipróbáltam egy berget egy 600 ast az is nagyon ment még 100 nál rárántotam a gázra és nézte az eget
az lehetséges de szeritem jól bírja meg ha karcos lesz akkor sincs semmi baj mivel nem matul be csak ott lesz a karcod de ha neagyisten esel nem kell kidobni sok pénzt az ablakon
és egy jó ideig csinosítja a motorod is
3.ban gázra egykerék?
lakk is kell rá
és kész
nem
monstert
olyat vegyél
az a menö most
mert ritka
én +tettem már
de elötte is volt
csak bomba
most red bull van
jól jön a pályán
magasabbat ugrok
a polir nem fog karcolódni?
akár magy monster vagy ami illik hozzá.....izlés szerüen eddig jól csináltad

nah jó befejezem mert az enyém nyomába sincs
meg ha már otvagy akkor kicsit a védelemre is pl a kuplung meg a gyújtás fedél védőt is belehetne szerezned ! nagyon szépen kilehet polírozni és hülyeség hogy nem bírja a polír !
aha, rockstar energy drinket?!
+ha nem lenne ott akkor hozzá érne a kipuf a hátsó rugóhoz
tudom én mért van ott
nekem nincs pl
hát én még odateném azt is hogy......a hátsó telónál a gáztartályra igazán rálehetne húzni valami enegiaitalos vagy bármilyen flakont nagyon sokat dob rajta.......
Jó, jó, ebben igazad van, az egy Bódis konzol, ami GSXR K6-on állja meg a helyét, de ezt raktam be, hogy ne rezegje szét magát
de ez már tényleg csak szörszál hasogatás
sorry
ööö én próbálkoztam ezel hogy álítgatom lejebb vagy fejebb de nem sok sikert látam benne mert ha hátrább ülsz akkor máris nem esik lábra...... megkell szokni hogy a levegőböl érzed nekem megy
tényleg nem piszkálás miatt
de olyan fasza az a kipufogórendszer
és szerintem csúnya a lábtartónál az a konzol(hátsónál)
az huzza a kipuffot oda
látszik van benne munka a motorba
de arra pl nem forditottál figyelmet
na most lehet kritizálni az enyimét
van mit szegényen
mi az oda nem illő? birom a negativ kritikát! telj.növ=sűrűbb olajcsere, szelepállitás....a 440 -es szett a quadban már 3 éves, de semmi rossz tapasztalat