Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne csufoskodj már. klmszabi, DRZ74, Helles, Luyz, Kawa80......látod csak én tudok 5 embert
Rajta leszek.....!
Az ötlet fantasztikus megköszönjük, hogy ha megszerzed.
Szerintem ellátás (büfé, zene) és hasonlók Kakucson megoldhatóak, mert a pályán eleve vannak ilyen dolgok!
Szállás sátorral lenne megoldható ! Zuhanyzásra van lehetőség (már akinek van rá igénye :-)))))
Az egész egy zárt terület, szóval a motor tárolás is megoldható!
A szervezés egy nagy ....-ás lesz , mert ahogy tapasztalom 5 főt is nehéz összehozni egy jó gurulásra....
Egyetértek veled!Mindenképpen valami sátorozós témát kellene összehozni!Gondolni kell a rendszám nélküli gépekre is!
Ötlet:Suzukisokon(Motorvilág) keresztül esetleg megtudnám szerezni DRZ tulajok elérhetőségét! DM levélre gondolok,csak nem vennék tolakodásnak... .!
Erőlködjek vele?
Konkrétan ezt valaki minden héten megkérdezi!
Nézz vissza pár oldalt!
sziasztok!

Valaki árulja el nekem hogy konkrétan mi a különbség a DRZ-E és a DRZ-s között?

Köszönöm!
Néhány fontos szempont amit nemárt szem előtt tartani:
- aszfalt-cross, ill enduró pálya. Tudom, hogy most nyár és hódít a "gurulás" de ne feledkezzünk meg azokról sem akik "csapatni" szeretnének.
- Szerintem sok ember jön messzebbről ezért a szállás és étkezési lehetőségek is fontosak.
- Marketing. Véleményem szerint nem elég a fórumon hirdetni, ha azt akarjuk, hogy TÉNYLEG DR-Z találkozó legyen.
- Buli. 10-20 motoros dumál némi pia mellett arról, hogy ki mekkorát esett......vagy 10-20 DR-Z s nyomul az éjszakába, akár egy sátorban röktönzött karaoke partin

Ne legyünk már papírkutyák, merjünk nagyot álmodni. Csináljunk egy qrva jó találkát!
Azért annyira nem durvázom el a dolgokat, az már nekem is sok lenne.
..és hozzá egy Barbie-s bukó:-)
Páran leesnének a motorrol ha meglátnák, hogy egy Bergen ilyen matrica van.

Nekem is nagyon tetszik, először a kéket néztem, de Vogue belinkelte a másik oldalt és amikor megláttam, hogy van szöszis matrica ....
A csajos NAGYON NAGYON komoly!
az legyen!
Igazán ütős lenne!
Berg ruci

Egy ilyet néztem kékbe vagy egy ilyet:
csini
kap egy jó tangát!?
Nem ígérem, még mindig nem tudom hogyan dolgozom a jövőhéten.

Meg most úgy néz ki kicsinosítom a gépet, úgyhogy inkább arra teszek félre.
Igazad van! Én sem szívesen tenném!
Jövőhét vasárnapra időzítsd! Ha minden összejön 3 kamerás is jön majd!
Úgy már az egész pályát belátják!
Ügyi vagy! Nem hiába, én szerencsét hozok!

Na, akkor még csütörtökön drukkolok, aztán utána gurulunk egy közöset valamikor Kakucson!

Őőőő .... én nem ülök fel senki mögé sem.
Kérdezem a tulajt kedden v. szerdán és megmondom a válaszát!
Bármilyen segítség kell szóljatok!
Király lenne egy jó DRZ találkozó!
Hali mindenki!
Valaki megtudja nekem mondani h a Drz és az Rmz tanksapka megegyezik e?Mert nincs kedvem 11ezret kiadni az eredeti tanksapkáért és nem tudja senki megmondani h azonos e!
Jaaaajjjj!
Átmnetem csont nélkül!
Csütörtökön Forgalom vizsga és aztán jogsi!
Elviszlek, cserébe egy körre!

Meddig szorítsak még mi?
köszi de hátul38 van most elöre akkor 15 teszek remélem igy már 150 is elviszi ugy hogy nem pörgetem rommá
korrekt a masinád!
úgy látom jó kezekben van.
csak terepen nyomatod vele?
üdv,
D.
Ez kifejezetten jól hangzik.... Reméljük, hogy rábólintanak. Kösz az infót!

tulajnak