Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olajat én minden motorozás előtt nézem....allergiás vok rá ha nincs benne
Szia! Nekem nem eszik, max.5-5,5litert, igaz nem nyelezgetem neki a szántóföld melletti poros utakon.(csak, ha muszáj )
Koch Ferenc Budafok
Drprofesszor! Ha jól gondolom, volt már KTM-ed! Nekem is! Amilyen szar maga a motor, olyan jó olajat használnak hozzá! Motorex 10w-50 Full Sint. Csendes lesz a motorod, nem akad a váltó, nem dobja ki a sebességet(Repsol 10w-50), könnyen megtalálod az üreset! És ami nem utolsó, direkt egyhengeres motorokhoz fejlesztve! Az ára 2800-3000FT/l. Próbáld ki és nem fogsz mást használni!
Sziasztok!Excel 17-es felnihez keresnék küllöt?Sajno s kettö eltörött! Sürgös lenne!Cimek .telefonszámok is érdekelnek!Elöre is köszi a segitséget!
Én mindenféleképpen E-s változatot vennék ott 1500km-et mondtak olajcserére...
annyiért arany volt a 4 liter olaj fogyasztás 8littya környékén alakul DRZ-nek is bár leszarom magasról mert nem számít annyira csak kíváncsi vok
Szűrőt elvileg minden 3. olajcserénél elég cserélni. De azt is mindig az olajjal együtt cserélem. Ja és a szintet illik gyakran ellenőrizni! Nem eszi, de azért sosem árt tudni mennyi olaj van benne.
A kepesmotor.hu-n árul valaki motult. Én 9800-ért vettem a 4L-t. Az két olajcserére elég. A szűrő itt nálunk 1200Ft a Suzukiba. Én 6000-ként cserélem és semmi gond vele (kopp-kopp), pedig már közel van a 40000km-hez.
tényleg lesz belöle valami taliból
ott milyen költségek merülnének fel pl aki nem használja aszfaltos pályát
Mennék én is szívesen, de majd lélekben veletek leszek!
Áztatom a zacsit a Balatonba és két sör között gondolok rátok!
köszi neked is....

Őszintén megmondva nem naon akarok 4t gépet megint.......de a supermoto naon teccik és meg kell ,hogy maradjon az enduró is mellette.Nekem a DRZ a legkézenfekvőbb.......nem 1000km-t kell olajat cserélni és ahogy számolom kijön 8000FT-ból az olajcsere 1500km-re.....KTM-nél 10500FT-volt 1000km-ként....
Meek 3000km-et a DRZ-vel az olajcsere megvan 16000-ből,KTM-nek meg lenne 31000......Jó tom nem olyan teljesítményt kapok......de nekem számít a zsé most sajna....

Néztem MOTUL 5100-10w50 olajat 3000FT most 3500-ről....Ti honnan veszitek és mennyiért
hát elég necces volt a domb oldalban akkor már vagy 3 motoros ott feküdt, de azért Ő megakarta mutatni ,hogy feljön, nem jött össze
megvan a hely majd a DRZ találkozón megmutatom nektek is!
jó lehetett
ezt hogy hozta össze
kiderült hogy hol van az a hely amit mutattál? képen
ezt mi élőben láttuk, ugy sokkal durvább volt! De azért így se rossz.
Nyáron inkább 15W-50 vagy 10W-50, természetesen Motulból
XRes haver biztos nem
tudod ferihegyen találkoztunk a pityuékkal(LTZ400)
lehet hogy ök jönnének,valószinüleg nem a quadokkal
de igy hogy nem tudod biztosra nem fogok szervezkedni
te kit hoznál pl:kakukk
zsir, ki jönne még

viszont azért jó lenne ha idöbe szólnál
itt 1kis kedvcsináló
akkor ha aktuális -lak
oké szombat lenne nekem is jobb
most nem megy mert vasárnap megyek kakucsra és a kettö sok lenne együtt ha véletlen kapok kp-és fuvart akkor meg csörgetlek és akkor lehet de csak szombat lenne jó akkor is
hétvégén nagytarcsa?
speciál visszafelé?
ugy van