Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

érint csak a következö a matek:
3000ft -ért adod
+ 1500 ft kb = 4500 ft a vég összeg
na most ha megyek nálunk a M boltba akkor ugyan ennyiért veszem meg csak akkor én is más szinüt választanék (sárgát)
visszont én is a válságra való tekintetel 3000 -ért leszarom milyen szine van na itt a dilema hogy tudom megoldani hogy meg áljon 3000ft -ba
esetleg sárvédő? :D
jha meg hogy most végeztem a sulival... kell a munka és ezért le kell raknom a C-s jogsit... 230e FT mindennel együtt :S :S :S :S :S Úgyhogy most csóró vagyok...
rá se bassz tudod hányan vagyunk a szönyeg szélén vesszen Gyurcsány meg Gordon is ,
nem kell cinkelni ... Válság van XD meg várom a fehér hátsó sárvédőt is :P :P :P hamarosan itt lesz :P Utána teljesen kész lesz és megosztom veletek :egy rövid videón hogy milyen :P A ronda szörnyetegem :P :D
én is akkarok , , ,
báá jupiiiii :D :D Kell majd 1 fehér... hamarosan kapok fizut... mert most 1400 Ft-al gazdálkodom.. Múltkor eltankoltam a Vpowerra XD
és fehér van? :D :D :D
Szia

Holnap megnézem, lefényképezem, stb.. Jelentkezem majd!
szia. 11 ezer tartókkal együtt. keress meg e-mailben: endurobolt@gmail.com
vagy 06 20 521 84 99
Nyizibe látom nálad van ufo kézvédő... Mi az ára? és a tartókkal együtt ? vagy hogy?
Válaszod előre is köszönöm.
Szia.
Nekem van egy E - s dobom (jelenleg a motoron) és lehet hogy érdekelne a dolog. Miféle dob?
Hali! Milyen dob?
HOLNAPIG ELADÓ!
170/55ös DUNLOP KR108 vágott slick szép állapotban,vágás óta nem ment egy métert sem,a képeken látható minőségben.Elsősorban pályára ajánlom.Én nem tudtam fölrakatni,ezért eladnám.
Ha érdekel még ma jelentkezz mert holnap visszaküldöm a gumisnak ha nem jelentkezik rá senki...
Ára:15.000HUF
Hali!

Van egy sportdob a DRZ-men, elcserélném gyári E-s dobra.
Nekem túl hangos. Valakit érdekel?

Köszi!
hascsikarás
gurultem 1 kört a csattogós lepkémmel
gondoljátok nézzetek bele
gratla elmult a has csikarása a motornak
ma nem durantot 1et sem a DR.zém
60kmer alatt
mindegy csak lágy legyen az a lényeg mindig jóbban fog kopni de vissza hálálja hogy tapad is mint állat
Na éppen ez a problémám, h menetközben is jelentkezik. Jön egy vízmosás émmeg húzok egy kövérebbet hirtelen, h átemeljem az elejét, azt befullad , majd felpörög, elég kellemetlen. Nincs a karbin vmi féklevegő állítási lehetőség? Mer sztem mintha kevés lenne a levegő, vagy az anyag sok...
Aha működik. Lehet ennél a karbinál levegőt állítani?