Sajnos ma nem volt időm elmenni érte, de ha elhozom rakok fel képet.
2 ülésem van, gondoltam megkockáztatom az átalakítást. Ez a kárpitos mester egy öreg szaki, nem ez az első ülése. Meg kellett várnom amíg levágja a szivacsot, aztán hazazavart, hogy rakjam fel a motorra és menjek vele 1 kört.......
de keményebb a szivacsozása nem?az E sé
haveromnak olyan volt minda deszka
ha valamiért felütödött a hátulja és eltalálta az ember hátsóját az eléggé kellemetlen volt
Pl ufo sm sárvédőt tudsz rá venni.
ami az első képen van az újabb fajta, talán 7000ft körül lehet, a másik meg, a szögletesebb talán 4500ft. Nekem az utóbbi van, ha gondolod csinálok róla képet.
Én egy sráctól rendeltem (bakonymotor), szokott itt hirdetni dolgokat. enduroshop(kukac)gmail.com
nem! így még lehet,hogy kényelmesebb mert ívesebb egy kicsit az ülő része . De ezek az ülések nem is arra vannak kitalálva , hogy hosszú távon üljél rajta . Az ilyen motoron állni kel, ez terep motor vagy nem?
Szeva!
Az enyém egy kicsit egyenesebb, mint a Tiéd és nem ennyire öblös!
Nem kap be alá a szél és így nem dobálja úgy!
Az universalmotorsnal-nal lehet kapni ilyet !
Faja a géped!
2 ülésem van, gondoltam megkockáztatom az átalakítást. Ez a kárpitos mester egy öreg szaki, nem ez az első ülése. Meg kellett várnom amíg levágja a szivacsot, aztán hazazavart, hogy rakjam fel a motorra és menjek vele 1 kört.......