Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajnos ma nem volt időm elmenni érte, de ha elhozom rakok fel képet.
2 ülésem van, gondoltam megkockáztatom az átalakítást. Ez a kárpitos mester egy öreg szaki, nem ez az első ülése. Meg kellett várnom amíg levágja a szivacsot, aztán hazazavart, hogy rakjam fel a motorra és menjek vele 1 kört.......
Én egyből értettem.
Szivesen megnézném!
Fényképezd le ha nem gond!
á
nem feltétlenül
sokszor verdes engem a gép
igy próbálja vissza adni azt a sok bántalmazást amit elkövettem ellene
mámint az ülésért?megcsináltatad?mijen lett kép
ha p...... vág az ülés teljesen mindegy hogy milyen a szivacsozása abbol bukfenc lessz
de keményebb a szivacsozása nem?az E sé
haveromnak olyan volt minda deszka
ha valamiért felütödött a hátulja és eltalálta az ember hátsóját az eléggé kellemetlen volt
Hát nem! ez Nem SM ülés jó bármelyikre. De különben az E S SM gyári ülése ugyan az egyforma, csak az E-nek nincsen kapaszkodó rajta.
Egy pillanatra (jó tíz másodpercre) lefagytam az "elengegyelek" szó láttán... aztán rájöttem mit is akar jelenteni.
Ez a sárga véletlenül nem a gyári SM ülés?
Pl ufo sm sárvédőt tudsz rá venni.
ami az első képen van az újabb fajta, talán 7000ft körül lehet, a másik meg, a szögletesebb talán 4500ft. Nekem az utóbbi van, ha gondolod csinálok róla képet.
Én egy sráctól rendeltem (bakonymotor), szokott itt hirdetni dolgokat. enduroshop(kukac)gmail.com
Ugy nézem a tiéden full más!
KÖszi am.
Nagyon riszál az eleje 130-nál!
Nekem is ilyen van elől csak feketében. De lehet megválok tőle. AMint kapok fizut abban a pillanatban rendelem a fehéret előre is :P :D
ez nekem is eszembe jutott
hát Ők + sajna így jártak 1kicsit kényelmetlen
ja és utcán elég vicces lenne ha minden S/Sm es állna a lábtartón
értem
hát én sem sokat üldögélek a babérjaimon
mi a baj vele? miért nem jóóó?
a gyári sm sárvédö az nem RM/RMZ sárvédö amúgy?
nem! így még lehet,hogy kényelmesebb mert ívesebb egy kicsit az ülő része . De ezek az ülések nem is arra vannak kitalálva , hogy hosszú távon üljél rajta . Az ilyen motoron állni kel, ez terep motor vagy nem?
motoros boltban próbáltad már?
Szeva!
Az enyém egy kicsit egyenesebb, mint a Tiéd és nem ennyire öblös!
Nem kap be alá a szél és így nem dobálja úgy!
Az universalmotorsnal-nal lehet kapni ilyet !
Faja a géped!
Az van rajta de nagyon nem jó.