akkó mondjátok meg hogy hol kapok olyat, na meg szemüveg akkó má olyan legyen h bemennyen alá a dioptriás szemüveg, mondjuk eddig se használtam motorozás közbe, mart annyira azért nem rossz a szemem
én úgy vagyok vele hogy a kesztyű az úgyis fogyó termék tehát annyita drágát nem fogok venni, a szemöveghez meg az oldalon ahol néztem ott lehet kapni lencsét minden félét, de lehe t h megfogadom a tanácsotokat, bukó az ez lessz mert naon teccik, én mostanában nem tervezem földhöz vágni magam
Helló
Eladó egy Michelin cross AC-10 gumim.
80/100/21coll 10,000ft 99%-os még rajta a gumi ször. Kell valakinek? Ha kell akkor postázom is 980ft a posta.
ma kitakaritottam a levegöszelepet a drz-n
volt benne sár rendesen,levettem róla minden csövet átmostam öket+az egész szerkezetet is átöblitettem
tele volt szenyezödésel
kompreszorral átfújtam az egészet utána
szerintem történt változás a durrogás terén
néha még durran 1et de az már biztos csak a kipufogó miatt van
tehát most már mind a 4 hibalehetöség kilöve
ja és valószinüleg a blokkvédö miatt lett saras ott a szelep
mert ott megragadt a sár és aztán onnan szivta fel a saras levegöt
És ezek nem matricázott bukók,egyszóval nem fog lepattogni,auner oldaláról letöltheted a 2009-es katalógusukat!Nekem is fox kesztyűm van,fekete fehér,és olyan mintha fél pár lenne mert eggyiken ami fehér,az a másikon fekete mindig megkérdezték h miért felemás kesztyűben motorozok
Nekem is tervbe van sisak és hát één fox párti vok nekem csizmám kesztyüm meg majdnem minden fox. Eddig bevált minden ezért is vok kiváncsi. Utánna járok majd mert teccik ez a sisak
Auner katalógusból rendeltem,szinte bármelyik motorosboltban megtudod rendelni,vagyis elég sok helyen,én egy suzuki kereskedésben szereztem,vhol van is katalógusom,de nemtalálom ,ha jól emlékszem 199 euro volt,vagyis akkor 55ezerért!Én megvagyok vele elégedve teljesen!
Én tavaly mikor vettem enyémet,mutattak egy olyan carbon bukót,amit mikor megfogtam azt hittem h nincs is a kezemben szinte iszonyat durván könnyű volt,arra már nem emlékszem h fox volt-e
Foxot csak USAból itthon feltornázták az áraikat az egekbe . www.btosports.com
a magyarországi postázást lefelezett ár meg GIFTként feladás megkell velük beszélni előre és akkor simán bejön. :)
Hali!
Én kesztyűt és bukót is FOX-ot vettem,tudom ajánlani mindkettőt,a haveromnak nofear bukója van,esett eggyet,a shild(vagy minek hívják ) rögtön szarrá tört,volt már egy komolyabb bukfencem,de a bukó még mindig tökéletes
a bukó jó
de a kesztyü meg a szemüveg helyett inkább valami márkásabbat vegyél
szemüveghez nem biztos hogy tudsz mindenhol lencsét kapni majd
inkább progrip vagy scott szemüveget vegyél
7000ftért már lehet kapni
kesztyü vagy fox vagy ufo
de ez csak 1tipp
de a hütövédöhöz kellet volna kapnia 1összeszerelési útmutatót
én kaptam
a felrakás hót 1szerü szerintem,csak hát az utómunka
én ráfaragtam a hütöidomot hogy jobban illeszkedjen
belsejét
Hali!
Sikerült beszerezni a protektorokat a mocikhoz!
Az egyik haverka vett hűtővédőt is és nem érti, hogy megy össze. Tudnál feltölteni képet a tiédről, hogy lássuk összeszerelve? Vagy van valami trükk?
Köszi!
azt meglehetne oldani hogy kijönnél elénk amikor megyünk a kipuffért?fót elejére
péntek oké akkor?