Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok menyibe faj egy Km/o spiral es hol lehet kapni vagy meg milyen mocibol paszol? elore is koszi
nem hiszem de most nem álok + hogy elengegyelek
supermoto sárvédöt gondolom
Heló!
Csak azt akarom kérdezni hogy milyen sárvédőt érdemes tenni előre?
Mert 130-nál félelmetesen riszál a kormány és úgy látom ez ismert probléma.
a drz ülés amúgy sem kényelmes
és igy szivacs nélkül milyen?
mind a deszka
Tudom ma megyek érte.
Köszi a képeket. Esélykiegyenlítés miatt a magasabbik üléssek kell menned szept. 20.-án
Elviszed egy kárpitoshoz, és kicsi pénzé megcsinálja az eredeti ülésszövettel...
Persze hogy kaphatsz! Kék a gyárilag rá szerelt a sárga az alacsony. Az a pár centi ( 3-4 ) az rengeteget jelent De te már láttad a DRZ kupán is az volt rajta. Az alacsonyabb is gyári! bemész a Rodeo-ba és ott biztosan kapsz. Lehet, hogy csak rendelésre hoznak de van. (elméletileg) pontosan passzol rá egy az egyben, észre se lehet venni, hogy nem a gyárban rakták rá.
Szia!
Kaphatok egy képet erről az alacsony ülésről?
Nekem is rövid a lábam, és gondolkodom az ülés cserében, vagy átalakításban. Előre is köszi.
Ez egyébként vásárolható, gyári ülés?
Ja és Én még kaptam hozzá alacsony ülést (bele volt alkudva az árába)
Szerintem jól döntöttél. Én csak jót tudok róla mondani...
kösz
erre voltam kiváncsi
amúgy én is nézegettem a motorosboltban az E-s drzét
csak akkor már megvolt a mostani gépem(sajnos)
1.350ért nagyon olcsó volt rendszámmal névre irva
nem egyszerre vettük
de már akkor lehetett kapni! névre írva rendszámmal.!
ezt is
de mindegy
miért nem ezt kérdezted
böbeszédü vagy
Nem megy jobban,nem mertem mást venni pedig az FMX-et nagyon nézegettem.
K7-s
mikori évjáratú a DRZ-d?
1szerre vettétek meg a pároddal?
akkor már lehetett kapni 1.350ért névre irva?
Én motoromban is van jó pár ezer km.Igaz mi is jártunk már így csak autónál.! . De ha kifelé nem bírod tekerni, csak az lehet a gond , hogy előzőleg jól meg volt tépve a csavar, az ülésnél alu. a blokk + magnézium ötvözet, nem acél . Lehet, hogy, nem is a motorral van a probléma? . De ezzel senkit sem akartam megsérteni!
+feleö kulcs kell hozzá, van nekünk is márkás kulcsunk, de a gazdaboltos 300ft.-s az nem sarkalja le a csavarokat.
Most látom, vettél egy zsír új SM-et. Gondolom sokkal jobban megy mint a régi moci... Hogy hogy a ennél a típusnál maradtál?
2006 K7 gyári sm,14000km.
Az ujj motoromba sokkal ócskább csavarok vannak nint a régibe.
Nekem 35E van a mociban, úgy hogy volt már pár olajcsere és semmi baja a menteknek. Az ülést is szedtem már le jópárszor, meg gondolom előttem is. Nem tudom neked miért ilyen... Hanyas évjáratú a mocid?