Persze hogy kaphatsz! Kék a gyárilag rá szerelt a sárga az alacsony. Az a pár centi ( 3-4 ) az rengeteget jelent De te már láttad a DRZ kupán is az volt rajta. Az alacsonyabb is gyári! bemész a Rodeo-ba és ott biztosan kapsz. Lehet, hogy csak rendelésre hoznak de van. (elméletileg) pontosan passzol rá egy az egyben, észre se lehet venni, hogy nem a gyárban rakták rá.
Szia!
Kaphatok egy képet erről az alacsony ülésről?
Nekem is rövid a lábam, és gondolkodom az ülés cserében, vagy átalakításban. Előre is köszi.
Ez egyébként vásárolható, gyári ülés?
kösz
erre voltam kiváncsi
amúgy én is nézegettem a motorosboltban az E-s drzét
csak akkor már megvolt a mostani gépem(sajnos)
1.350ért nagyon olcsó volt rendszámmal névre irva
Én motoromban is van jó pár ezer km.Igaz mi is jártunk már így csak autónál.! . De ha kifelé nem bírod tekerni, csak az lehet a gond , hogy előzőleg jól meg volt tépve a csavar, az ülésnél alu. a blokk + magnézium ötvözet, nem acél . Lehet, hogy, nem is a motorral van a probléma? . De ezzel senkit sem akartam megsérteni!
+feleö kulcs kell hozzá, van nekünk is márkás kulcsunk, de a gazdaboltos 300ft.-s az nem sarkalja le a csavarokat.
Nekem 35E van a mociban, úgy hogy volt már pár olajcsere és semmi baja a menteknek. Az ülést is szedtem már le jópárszor, meg gondolom előttem is. Nem tudom neked miért ilyen... Hanyas évjáratú a mocid?
Csak azt akarom kérdezni hogy milyen sárvédőt érdemes tenni előre?
Mert 130-nál félelmetesen riszál a kormány és úgy látom ez ismert probléma.
és igy szivacs nélkül milyen?
mind a deszka
Köszi a képeket. Esélykiegyenlítés miatt a magasabbik üléssek kell menned szept. 20.-án
Kaphatok egy képet erről az alacsony ülésről?
Nekem is rövid a lábam, és gondolkodom az ülés cserében, vagy átalakításban. Előre is köszi.
Ez egyébként vásárolható, gyári ülés?
erre voltam kiváncsi
amúgy én is nézegettem a motorosboltban az E-s drzét
csak akkor már megvolt a mostani gépem(sajnos)
1.350ért nagyon olcsó volt rendszámmal névre irva
de már akkor lehetett kapni! névre írva rendszámmal.!
de mindegy
1szerre vettétek meg a pároddal?
akkor már lehetett kapni 1.350ért névre irva?
+feleö kulcs kell hozzá, van nekünk is márkás kulcsunk, de a gazdaboltos 300ft.-s az nem sarkalja le a csavarokat.