Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem nem, de majd mondják mindjárt az okosok
sziasztok, a DRZ-E üzemórás gép? mert tudom, hogy az S nem
látjátok, én ezért nem rakok rá kézvédőt
szerencse, következőnek rakjál rájuk istrángot
igen megkaptam az üdvözletet kösz semmi gond én el se estem csak a motor. Egy nagy patka megdobta az elejét egy kicsit bal f... voltam és eldölt a motor. (vagy a lovak legelni akartak egy kicsit )
valaki mondjon már rá valamit mer akkor téőném le a hejéről
drz-74 mi történt?
Mesélj mi történt? Veled minden ok.?
Amire a Tibi mutat nem lesz vastag?
Ma beszéltünk, üdvözletem küldtem, átadta!?
bocs beszéltél
akkó bocs má én se írogatok amég nem veszek 1 drzt, mert hogy ez 1 dr/drz fórum nekem meg xl em van, de most mé baj a hog ybeszéltek a pókokról, bazz csak te ugattál érte
Fosok a pókokra ez DRZ fórum vegyééé máá DRZ-t!
Ezt meg majd elfelejtettem odút felénél így jártam . Szerencsére semmi komoly baj nem történt már vissza is lett hajtva a kézvédő jobb lett mint új korában
Heli megjöttük a Pirelli napról nagyon jó volt nem sok mindent látunk méretbe csak 19-es a választék se nagy volt az árát is csak telefonos segítséggel tudták megmondani.,+ kaptunk egy címet. De azért egy két cross-os élmenő megtisztelte a pályát. Legaláb Ők mutatak valamit.
ProTaper,Magura!
embörök! mi tartsa bent a dekompresszorna a karját?
mert ha kiakasztom a bovdent és húzom akkor jön kifele, egyedül a rugó fogja, vagy elég az neki?
Hali!

Valaki ajánljon már nekem merevítő nélküli vastag kormányt, magasítóval. Hol tudok venni ilyesmit újat? S-es déerzém van. A vastag kormány az csak középen vastag? tehát a tükröt ilyesmit ugyanúgy fel lehet rá lökni?
sziasztok
kicsit játszotam ma a színekel

első kép h milyen lett a második meg hogy milyen volt.....

szerintetek ?
Pfujj de ronda
És a kipufogó csonk hogy jön? Szerintem kamu.
Az oké, de akkoris...
kinek mi a jelentősebb
Jelentősen halkabb - kb egy decibel... ez vicc.