Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csak lámpa,toldat nélkül....lapos a hátulja,két kis csavar lóg ki,azzal rögzited
írtam a supermoto fórumra,kép is van,nézd meg
Na bocs! Most néztem a fórumot, hogy írtál! Tetszik a lámpa. Olyanod nincs véletlenül ami csak lámpa? Nincs rajta a kis toldat. Kössz!
Hello!

A supermoto fórumon mondta egy srác, hogy nálad érdeklődjek Ledes hátsólámpa felől. Milyen és mennyiért? Köszi!
Sziasztok!
Én is újratekercseltettem a generátort és nem volt szikrám visszaszerelésnél,nekem meg kellett cserélni két szál vezetéket!
Van ugye a három sárga ahhoz nem kellett nyúlni,és van még egy fekete fehér és egy kék,ha jól emlékszem!
Nekem a feketét rá kellett kötni a fehérre a fehéret a feketére és már működött is!
Próbáljátok meg!
Valakinek lenne itt eladó hátsó lámpája? Ledes előnyben. Sárvédő nem fontos rá. Csak a lámpa. Előre is kössz!
Szeva!
Jövök megyek hetek óta.Tegnap voltam Bp.-en,gyors olajcsere(kocsi,motor)aztán tépés Szepezdre pihizni.Hétvégén meg Siófok Coke Club meló.
Azért pár blokkot összeraktam már életemben!Nem a meghúzással van a baj,hanem a lazítással.Ócska minőségű mind.Pl. a második leszedésnél a 8-as vadi új beta szerszám körbeforog a csavaron.Szerinted én vagyok a béna? Szar fos Kínai csavarokat raknak a motorokra.Az olajleengedőhöz meg éppen csak hozzáértem szerszámmal,és fosta ki a menetet.
Vasárnap kinézhetünk valamerre!
Kérdezem a többieket és szólok///
Valaki a gyújtás problémára megoldást!
ja mert a gyárban nem
gyútásnál bezzeg nem birják megcsinálni hogy ne lazuljon ki a csavar
szeva rendbe tettem a elsökereket most már mehetek bátrabban hétvégén merre lesz a menet?
nem sz.r az csak állat modon meghuzátok a csavarokat
szasz Tesó!
Eltűntél!
Nem bandázunk már?
Tudom,csak kibaszott ideges lettem.A múltkor lánckeréken lévő csavarokat csőfogóval kellett leszednem.Az ülést rőgzíttő csavarok kb. négy leszedést bírtak.Szar az egész.Köszi
VÉGÜLIS MÉRT NE
megéri
jóvan na csak kiváncsi voltam a reakciódra
HERR F. P. kérdezi, hogy beszart a generator , újra tekercseltette , beszerelte és nincs szikra!
Mi a megoldás?
Előre is kössz!
Nem a komplett motort!
eladó 2003 -as Suzuki DRZ SM KTM Behr felnikkel ,2009-es matrica szettel!
13.000 FT!
csö lehet hogy most hétvégén
Hi Animation!
Máténak nem kell mégsem... Úgyhogy csak nekem kellene. Ha megoldható..
oké
3kor indulunk elvileg
3:30ra leszünk ott kb
majd csörgök elötte mielött elindulunk akkor is
akkor a finstert adod 13ért
köszi,intézkedtem
Nehogy vegyél!Esztergályos megoldja,vagy menetfelújítót kell bele hajtani!
szeva!
Csörgess meg ha erre vagytok! A főúttól 500 méterre lakom! Nem lehet eltéveszteni sem!