Sziasztok!
Én is újratekercseltettem a generátort és nem volt szikrám visszaszerelésnél,nekem meg kellett cserélni két szál vezetéket!
Van ugye a három sárga ahhoz nem kellett nyúlni,és van még egy fekete fehér és egy kék,ha jól emlékszem!
Nekem a feketét rá kellett kötni a fehérre a fehéret a feketére és már működött is!
Próbáljátok meg!
Azért pár blokkot összeraktam már életemben!Nem a meghúzással van a baj,hanem a lazítással.Ócska minőségű mind.Pl. a második leszedésnél a 8-as vadi új beta szerszám körbeforog a csavaron.Szerinted én vagyok a béna? Szar fos Kínai csavarokat raknak a motorokra.Az olajleengedőhöz meg éppen csak hozzáértem szerszámmal,és fosta ki a menetet.
Tudom,csak kibaszott ideges lettem.A múltkor lánckeréken lévő csavarokat csőfogóval kellett leszednem.Az ülést rőgzíttő csavarok kb. négy leszedést bírtak.Szar az egész.Köszi
A supermoto fórumon mondta egy srác, hogy nálad érdeklődjek Ledes hátsólámpa felől. Milyen és mennyiért? Köszi!
Én is újratekercseltettem a generátort és nem volt szikrám visszaszerelésnél,nekem meg kellett cserélni két szál vezetéket!
Van ugye a három sárga ahhoz nem kellett nyúlni,és van még egy fekete fehér és egy kék,ha jól emlékszem!
Nekem a feketét rá kellett kötni a fehérre a fehéret a feketére és már működött is!
Próbáljátok meg!
Jövök megyek hetek óta.Tegnap voltam Bp.-en,gyors olajcsere(kocsi,motor)aztán tépés Szepezdre pihizni.Hétvégén meg Siófok Coke Club meló.
Kérdezem a többieket és szólok///
gyútásnál bezzeg nem birják megcsinálni hogy ne lazuljon ki a csavar
Eltűntél!
Nem bandázunk már?
megéri
jóvan na csak kiváncsi voltam a reakciódra
Mi a megoldás?
Előre is kössz!
eladó 2003 -as Suzuki DRZ SM KTM Behr felnikkel ,2009-es matrica szettel!
13.000 FT!
Máténak nem kell mégsem... Úgyhogy csak nekem kellene. Ha megoldható..
3kor indulunk elvileg
3:30ra leszünk ott kb
majd csörgök elötte mielött elindulunk akkor is
akkor a finstert adod 13ért
Csörgess meg ha erre vagytok! A főúttól 500 méterre lakom! Nem lehet eltéveszteni sem!