Te törvénytisztelő erkölcsös érdeklődő,szerinted a neten található crossmotorok milyen papírral rendelkeznek? hogy adják-veszik őket? találsz magadnak rendszámos DRZt bőven,rendszám nélküli crossmotort bőven,de rendszám nélküli jó állapotú DRZ kevés van,nekem meg nem kell...
Most ahhoz képest a 800 se sok érte....
Nézdd meg az enyém... én 700-ért vettem.... mármost 850-be van.... De tudom hogy 800-ért se tudnám eladni :D Úgyhogy most kap majd egy fehér sárvédőt hátra meg ha jó motor lesz akkor előre is :D Meg egy új pár kézvédőt... :D
Jól beszélsz! Viszont,hogy ne legyek olyan olcsó,emeltem 800 ezer pénzre. Én úgy örülök,hogy ennyien foglalkoznak azzal,hogy én mennyit bukok,és nem azzal,hogy olcsón jussanak jó géphez....
Ez nem az én erkölcsös és törvénytisztelő eszemnek való
Viszont ha még lehet cigánykodni az 5 kilóból simán kipróbálás utáni fizetés irányába terelhetjük a dolgot.
jajj ne csináljátok már.. Pedig annyira egyszerű... Rendszámos a motor... Ha neked kell a rendszám meg minden tehát full papírosan 700e Ft.. Ha nem kell a rendszám mert esetleg úgy akarod használni akkor Mizsi elrakja a rendszámot esetleg kivonatja a forgalomból vagy valami és úgy csak 500e Ft.....
úgy,hogy ha 500,akkor nem lesz rendszámos,mert csak adásvételid lessz róla,sem törzskönyv,sem forgalmi,sem rendszám...hagyjatok békén! nincs rendszám,nem is volt,nem is lessz...hobbyra vihető 500ért,ennyi
nem kell papírozni mert papíros,csak ugye a kutya sem akarja megvenni rendszámosan,mert a hegyre ugye minek? itt a lehetőség,úgy árulom mint az összes crossmotort,adásvételivel,a rendszám meg megy a fiókba....így érthető? mennyibe kerül egy rendszámos 2005ös DRZ S,szervízkönyvesen,patika állapotban? ha rendszámos kell,mélyebbre kell nyúlni a zsebbe....ébresztő
szerintem a 200e ft papírozási költséget sokallja.
(teszem hozzá, én is sokallanám, bár mivel ez az árkategória sajnos nem érint, így annyira nem zavar :) )
akkor gondolom a tied kapja rendesen... na már most látom hogy gyárilag nincs is tükör meg hátso lábtarto meg ilyenek az E-n, de láttam már olyat amire fel volt rakva, itt a forumon és hirdetésben is, azért tetszik jobban az E mert erösebb meg jobban birhatja a terepet, de nekem kellene esetleg ilyenkor nyáron hosszabb turákra is (napi 1-2-300 km is akár) esetleg még 1 személlyel
erre akkor gondolom nem éri meg E-t venni, vagy neked mi a véleményed?
Nézdd meg az enyém... én 700-ért vettem.... mármost 850-be van.... De tudom hogy 800-ért se tudnám eladni :D Úgyhogy most kap majd egy fehér sárvédőt hátra meg ha jó motor lesz akkor előre is :D Meg egy új pár kézvédőt... :D
Az a gyári fékcső.
üdv.
Viszont ha még lehet cigánykodni az 5 kilóból simán kipróbálás utáni fizetés irányába terelhetjük a dolgot.
(teszem hozzá, én is sokallanám, bár mivel ez az árkategória sajnos nem érint, így annyira nem zavar :) )
erre akkor gondolom nem éri meg E-t venni, vagy neked mi a véleményed?
Mien matrica van neked a fejidomon és az oldalidomok egy részén?A feketére gondolok! Sima papirboltban kapható öntapadós izé? köszii