rengeteg.....ez a sisak max 3 hónapos,terepen nem nagyon járt,karcmentes,most az universal motorban 49ezer az ára,meg is tudod nézni,...van hozzá egy színben passzoló 13ezres scott szemüveg is.Nem tudom mit kérjek érte,licitálj rá! Elég nagy zsongás van a motorra,napokon belűl tuti elviszik.
köszi szépen, bár én azt hiszem nem annyira világos, de 250 km-t nem terepen gondoltam, terepre hétvégén meg ritkábban kellene, kellene utcára nap mint nap pár kilométerre, plusz utca (nagyon ritkán terep) hosszabb turákra is, ott vinnék még 1 személyt
igazábol most kezdtem föleg az érdeklödést, mert jövö ilyenkorra szeretném legkésöbb lecserélni a DT-t, aztán ugy vagyok vele minnél korábban kezdem a keresgélést annál jobb lesz...
amugy te tudsz olyan vasat ami viszonylag könnyebb az erejéhez képest, lehet vele menni sokat utcán és jol birja a terepet (föleg mivel nem vagyok egy cross vagy enduro mester:D) plusz nem üzemorás (fenntartása nem csillagászati összeg)?
ja és persze lemaradt, de köszi mindenkinek aki eddig is segitett :)
Ma mentem keresztül Székesfehérváron,és egy érdekes piros jó nagy betűkkel itr szöveg mellett mentem el.. KAWA Lefényképezni nem volt időm.
De már itt reklámoznak Téged?
Nem is tudtam, h vannak CELEB ismerőseim!
Ennyit még itt motorral nem foglalkoztak, mint a Tiéddel!
Sőt ennyiszer nem is kellett elmagyarázni, h miért annyi meg annyi!
Most akkor, h is van 400 papírokkal + a bukó?
mi is erre használjuk hosszabb túrák 200-250km. Szerintem nyugotan vehetsz E-t. Tükör, lábtartó megoldható rá látunk már olyat. De ha hosszú távon két személlyel akarsz járni akkor ne DRZ-t vegyél.(nem arra való)
megint ez a legvégső,meg legutolsó,legalsó....aztán meg nem e lehetne még annál is olcsóbban... 500 rendszám nélkül,700 rendszámmal,nincs alku,ott a számom a hírdetésbe,ha kell még infó csörögjetek
az enyém 2005ös,vezetett szervízkönyves de nem is azért írtam 800at,mert annyiért elviszik,de legalább nem a rendszámmal fárasztanak,hanem ráugranak nélküle
DRZ S Jó állapotban!
15.000 Ft.!
2oldalas ragasztószalaggal van rá ragasztva
hátúl nem ér össze
minek
Mi lesz egy év múlva?
igazábol most kezdtem föleg az érdeklödést, mert jövö ilyenkorra szeretném legkésöbb lecserélni a DT-t, aztán ugy vagyok vele minnél korábban kezdem a keresgélést annál jobb lesz...
amugy te tudsz olyan vasat ami viszonylag könnyebb az erejéhez képest, lehet vele menni sokat utcán és jol birja a terepet (föleg mivel nem vagyok egy cross vagy enduro mester:D) plusz nem üzemorás (fenntartása nem csillagászati összeg)?
ja és persze lemaradt, de köszi mindenkinek aki eddig is segitett :)
A gumik típusa Mitas E08.
Ma mentem keresztül Székesfehérváron,és egy érdekes piros jó nagy betűkkel itr szöveg mellett mentem el.. KAWA Lefényképezni nem volt időm.
De már itt reklámoznak Téged?
Ennyit még itt motorral nem foglalkoztak, mint a Tiéddel!
Sőt ennyiszer nem is kellett elmagyarázni, h miért annyi meg annyi!
Most akkor, h is van 400 papírokkal + a bukó?
Nem megyünk jövőhéten Babodra sajna . Majd legközelebb Elkészült haver gépe amit mondtam, feltöltöttem képgalériába. Csekkold
mert nekem gumi van rajta és fémre akarom cserélni..