Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nyomást pedig le kell engedni belöle teljesen kinyult állapotban kipufogot? 25-ért már kapsz sportdobot is v RMZ450-ét 2005 évj felmegy rá+15cm összekötö
nem lelégteleníted hanem a túlnyomást engeded ki .a szimeringnél szív be levegöt,vagy a olaj gázosodik kemény terepen.néha ki kell engedni a tulnyomást.
rendben az idő eldönti.
lett vmi bajood, vagy a motornak
igazából minden motorozás előtt kellene légteleníteni....
enduro szettnél mindig szokta,sm szettnél fullra felvannak keményítve a telók és szeretem ha még kcisit keményebb h ne üljön össze stoopizásnál... vagy nagyob fékezésnél,így csak ritkábban légtelenítem! sztem állítsd keményebbre,de légtelenítsd!
suzuki ltz 400 illetve drz 400 hengerfeje megeggyezik ?

4 db szelep mennyibe fájna ? előre is kössz !
ja és még néha azért még durrongat a kipufogóm
de csak ha nagyon megvan zavargatva
kiváncsi vagyok gyári kipuffal milyen lenne
ma sikerült 1jó nagyot csúsznom 1földúton
belementem 1 30cm mély nyomvájúba sajnos
1darabig nem sikerült kiszednem a lábam alola
tiszta por minden
nem lehet 1jót menni
az létezik hogy ha lelégtelenitem az elsö teleszkopokat akkor lágyabb lesz a rugózás?
én valami ilyent vettem észre
többet nem fogom légteleniteni
azok horpadások ugye?
elég mélynek tünnek?
Csaó !
Mi az ára a béérúgókarnak ?
haverom a szimójára rendelt kipufogót, fekete zsákba volt belerakva, úgy nézett ki mint 1 baseball ütő, a kis elsősök meg rémülve néztek rá, hog ez meg mi a fasz akar azzal
jahh am szinte kész a lenti dekompresszor projekt
Ha becsomagolva nem nézik puskának , akkor igen
Hívj fel !Beszéljük meg!
06209-104-784
ja! még aznap este találtam neki! 30-at kellett rádobni az enduró kerekekre!
Valahova 240 km-re kellett menni!
22.00-kor indultunk! Hajnal 3-kor már szereltük be a kereket!:-)(igazi állatság)
Azóta már két zakója volt!
Az egyik Kakucson!De jó ruhát szereztem neki!Semmi baja!
ja én arra mondtam hogy minek
hogy minek érjen össze hátul ha ugysem látszik
helo kawa
engem érdekelne a kipuff
postán is eltudod küldeni?
A kíváncsiság....
Az nem rossz!Te erre felénk laksz ugye?Merre is pontosan?Képeket tudnál feltenni rola?
szasz ! sm szettem van eladó 140e 3,5 /5 colos Mindennel!
Hali!

Ha egyben nem viszik el, engem érdekelne a szett(első-hátsó kerék lánckerékkel féktárcsákkal távtartókkal gumikkal)mennyi lenne?
hello orimoto.ha a teljes szettre gondolsz 25000 ért,már dobhatod is postára.cím.2500 esztergom lázár vilmos utca 63.vagy csőrgess meg 20 33 17 448 számon,ha nem laksz messze elmegyek érte.
most nézem csak... az a sisak nem illik az összképhez sógor hamar beszerezte az SM kerekeket
berugó 25000-
SM hozzávalók eladók lehetőleg egyben.210000-