Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hihetetlen szar,fos minőségű csavarokat raknak a DRZ-k be. Ma olajat cseréltem,és a szűrő alatti leeresztő nyílásból kijött a menet,meghúzás elött.A faszom kivan.Vehetek új deklit.
Látom épp a szökést nézted!
szökést nézünk szökést nézünk ? mi is szeretjük...
én csákóm szemcsivel: de nem eladó
Nem eladó, csak ha már ez itt a témakör, akkor én is
Hát elmennék érte akár hnap is már!DE sajna péntekig nem érek rá,mert a héten mindennap megyek vezetni,mert csinálom a korlátlan jogsit! 59-60 alapján jó lenne,de nem merem azért látatlanba megvenni! Szombaton tudnék legelőször felmenni érte!Addig meg ugyis elviszik nem?
így van,pest.......nem tervezek arra kirándulást....
valakinek vannak tapasztalatai ezekkel kapcsolatba
nah figyi engem érdekelne szemcsivel v anélkül mind1! De Pestre kéne felmennem érte?Mert vas megyei vagyok! Nem jársz véletlenül erre fele?vagy győr fele?Amugy semilyen sérülés nincs rajt ugye?
Hello!
Engem érdekelne a zsemüveg .pesti vagyok a héten elmennék érte!
haal9001@chello.hu
szeva olvasom hogy megvezetet a kerék nyom na igen véreztünk el már páran igy
áááá, én meg 2 hét múlva akarok venni bukót meg szemüveget meg kesztyőt teccik ez a bukó csak picit dráága.
majd ezeket a cuccokat akrom venni:
az lenne a dekomresszor ezt pont 1 ujjal el tom fordítai, ha netán lezabálna a motor mert neán eldobom v ilyesmi akkor könnyen ki tudjam rugdosni, beindításnál úgyse használom
adhatom szemüveg nélkül is,de 13ezres szemüvegről van szó,egy ötöst simán megér.de ha nem kell az sem lényeg
Csak szemcsivel adod vagy anélkülis? A méret pont jó lenne! Pesti vagy?
jó áll a sárvédö
de a többi képröl semmit nem tudtam azonositani
Üdv Animation!
Mesélj már.. Máté felhívott? Meg tudtad rendelni a fehér sárvédőt?
Köszi a segítséget előre is
képek lemaradtak, am szerintetek így nagyon égnek áll a sárvédő?
kész a lenti dekompresszor
akárhova 1500-1600ft
az nagy lenne nekem sajna.
LG 59-60
mekkora méretű a sityak?
Hello!
Kinek igértem S-esre 3db lánckereket? Nem tudjátok?
Elhagytam a cetlit.
Nekem lenne egy ötletem a talival kapcsolatban, csak nemtom mennyi időm lenne rászervezni...
Bár ha jobban belegondolok, akkor nem is kellene sokat...
ok. De látod megint nem tanulsz...