az mz is egy sz*r volt, mikor hozzámkerült (majd keresek képeket), aztán azért csak motor lett belőle , valamint a mustanggal is szívtam eleget (sajnos nem ford, hanem jawa )
az a baj, hogy olyan szintű elvonási tüneteim vannak, hogy az fájdalom
tudom, hogy pénz nélkül nem szabad semmi "hobbit" űzni, de a motorozás számomra inkább szerelem (micsoda nagy szavak )
na meg azért jól megnézem, hogy mire adom ki a szorgosan összekuporgatott kis pénzecskémet (de köszönöm a figyelmeztetést)
Sziasztok!
Ma volt lehetőségem és kipróbáltam egy E-s DRZ-t. És mit ne mondjak nagyon élveztem hogy újra erdőben, meg dombokon lehetett motorozni. És tényleg bitang egy gép...
figyuu olcsó szar motort+ne vegyél!egy jó tanács.most taksonyba volt egy srác egy cr-el hát sajnáltam nagyon,amenyyivel olcóbb volt annak a kétszeresét kelett volna rákölteni!hideginditóval indult a cerka!azért ez mindent elárul,majd szét esett,nem bántásból írom de inkább ne motorozz ha nincs lóvé egy jó gépre mert csak megutálod a mocizást!
hát egy ilyen szépen tartottat sajnos nem hinném, hogy meg tudnék fizetni
sőt még egy használtabb is kétséges. bár elég kevés eladót találni (vagy csak "rossz" árkategóriában nézelődök)
Nekem volt DR 350-es szerintem attól jobb motor nincs is nagyon szerettem, semmi gondom nem volt vele sokkal ügyesebb a DRZ-től és könnyebb, fordulékonyabb, használt motorban csak azt vennék. (az adatlapomon fent van a kicsike)
tudom sajnos
igazából drz400-at akartam mindig is(mármint amikor enduro került szóba), de nézegettem, olvasgattam, a dr350-ről is elég sok jót találtam. persze a gazdán is sok múlik, hogy hogy bánik a kicsikével.
na meg mostmár a gazdag nagybácsi is igazán jelentkezhetne, hogy akar nekem venni valami jó kis vasat
Pedig már délután a rücskös gummákat is visszapajszeroltam!
az a baj, hogy olyan szintű elvonási tüneteim vannak, hogy az fájdalom
tudom, hogy pénz nélkül nem szabad semmi "hobbit" űzni, de a motorozás számomra inkább szerelem (micsoda nagy szavak )
na meg azért jól megnézem, hogy mire adom ki a szorgosan összekuporgatott kis pénzecskémet (de köszönöm a figyelmeztetést)
Hétvégén akkor motorozunk?
Ma volt lehetőségem és kipróbáltam egy E-s DRZ-t. És mit ne mondjak nagyon élveztem hogy újra erdőben, meg dombokon lehetett motorozni. És tényleg bitang egy gép...
sőt még egy használtabb is kétséges. bár elég kevés eladót találni (vagy csak "rossz" árkategóriában nézelődök)
szombatra szerveződik valami?
igazából drz400-at akartam mindig is(mármint amikor enduro került szóba), de nézegettem, olvasgattam, a dr350-ről is elég sok jót találtam. persze a gazdán is sok múlik, hogy hogy bánik a kicsikével.
na meg mostmár a gazdag nagybácsi is igazán jelentkezhetne, hogy akar nekem venni valami jó kis vasat