kinöttem lehet
de sok tapasztalatot szereztem vele amit késöbb tudok kamatoztani
nem szabad 1böl 55le gépre ülni szerintem
ez a második tanuló motorom
és nekem a drz volt az álmom sokáig
és be is teljesült
olvasd el a forumot amit ide linkeltem
értem, monnyuk felénk nem nagyon van szopatós rész: alföld , csak hát ugye te is mondood h úgymond kinőted a motrot, ezért arra gondoltam h az rmz-t én bisztos nem nőném ki 1 darabig, na meg ha újab motort veszek (kb 1,5év) akkor olyat vennék ami bírná sokáig, én nem unom meg
nem is piszkálni akartunk
de te kérdezted a véleményünket
igy kéne állni ahogy a képem van
a szegecsekröl meg annyit hogy alul szedd szét a kipuffot és akkor kitudod szedni öket
ami bele esik
na mos hogyha én az emblémát lefúrom róla,akkor a szegecsek beleesnek... ha szétaakrom szedni az egészet,akor lekell fúrom a végét,a szegecsek beleesnek... ez azt jelenti h lesz benne kb 15 szegecsmaradvány,amiket nem uti h kitok szedni mind... a másik dolog,hogy ez itt volt felfogatva,és meglászik kissé a nyoma,és így még kevésbé rondább,mint h csíkos lenne ott.... az égnek állításról annyit,hogy beláom h pár centit lehetne rajta feljebb még,de nem akartam annyira,me hátha leolvad az indexem ( hallottam már iylenről),és hát iylenre sikerült.. ezvan
nekem bejön
ez nem saját tapasztalat
de nekem azt mondták a gas gas fórumon hogy senki ne vegyen crosst endurozni mert az nem jó
7.5l tank
újjabakon 6.4es van
endurocrossozni jók mert ott van sebesség,viszont enduróban amikor 1helyben tökölsz 20percet akkor meg forr a vizük
szerintetek az rmz 450 mennyire alkalmas endúrózásra ( nem mintha monstanába vennék csak édekel ) mekkora a tankja mennyit eszek, mennyi időközönként kell szervizelni?
udom h a felirat helyére kellene,a feliratot meg a tartó helyére...... de sajnos oda van szegecselve.. és ha leszedném,azokat a lyukakkat nem tudnám becsinálni.... ez a "hibája" sajnos
az lenne a kérdésem,hogy a tiedben a hangtompító h van benne? mer enyémhez nincs,igaz jó a hangja,de nem ártana ha lenne hozzá
ha jol tudom oylan,hogy van egy ovális "lemez",aminek a közepén van egy x átmérő lyuk...... nemde? lefényképeznéd nekem ha megvan hozzá? mert vmi iylesmit lehet hogy vágok ki és halkabb lesz....
egyébként neked is köpi a tüzet?
ahogy apa húzkodta neki láttam benne ilyen kis pici kék lángocskákat meg néha kicsapott egykét sárga is
szal ha tod léci nyomd le nekem a hangtompítóját
köszi
hütöm nekem is volt szar
(részegen ne motorozz )
igazából lecserélni úgysem tudom a motort
úgyhogy hiába sir a szám
azért hiába van ütve vágva
attól függetlenül sokat foglalkozom vele
Szevasz mendei !
Neked hogy-hogy annyi folyadék van abba a müanyag tartályba ?
Nekem az teljesen üres.
Vagy az nem a hűtőviznek a kiegyenlítő tartálya ?
Jelenleg hűtő problémával küzdöm De ez olyan dolog, ami bármely másik motornál is előfordulhat, mert én szúrtam el! Amúgy Nekem tökéletes ez a motor, nem száguldozok vele, ha forog elváltom Hiba ami jelentkezett, azt csak magamnak köszönhetem.
De kinek a pap kinek a papné
de sok tapasztalatot szereztem vele amit késöbb tudok kamatoztani
nem szabad 1böl 55le gépre ülni szerintem
ez a második tanuló motorom
és nekem a drz volt az álmom sokáig
és be is teljesült
olvasd el a forumot amit ide linkeltem