Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a szerepe
ami a képen látszik
ne törjön össze a dekni
és ragasztva van
Értem
úgy hogy nem tudok már vele sebességet növelni mert hamar leforog a motor(nemtom mért)
1folytában kéreti magát hogy feljebb váltsak
néha a súly is akadály
mindig az jár az eszeben hogy ez nem versenymotor
és ezt nem erre találták ki
meg hogy meddig birja ezt még
meg ilyen hülye gondolataim vannak
haveromnak E je volt és ö is hasonló gondokkal küzdött
mendei, az oldaldeklire "ragasztott" (nemtom h ragasztva van e) alulemeznek mi a szerepe, mit véd? :S nem naon vágom
mendei, hogy érted hogy visszafog a fejlődésben a Dr-z?
nem azért,de ennyiért már ktm san remo füzöttet is lehet venni,rácsával,gumival,fogaskerékkel,fékadapterrel..
.
Egy hónapja vettem a verdát, gondoltam megmutatom, legyen egy jó napotok
30-40kb
én ennyiért láttam használtakat a börzén
Szia DRZ-74 !

Mi volt az ára a kipuffnak ? Én is ilyet szeretnék.
6db féktárcsa felfogató csavar kellene nekem,nincs valakinek elfekvőben?
az áráról semmit sem tudok ajándékba kaptam! De én is kíváncsi lennék menyit érhet egy ilyen dob?
Nekem egy FINSTER van most rajta, de lehet hogy eladó sorba kerül! de csak akkor ha a Leo jobban megtetszik. majd kipróbálom és utána döntök.
még nem estem el vele
úgyhogy nemtom milyen
oldalra eléggé kilóg,nem tudom mennyire lessz tartós
és nekem a 4rögzitési pontból 1nem stimmelt
tehát rákellet faragnom
de ennyi pénzért nagyon megéri még igy is
Szeva!
Egy gokart csere?
(még mielőtt megsértődnél , hogy hülyéskedem tényleg komolyan érdekelne a dolog!)
suzuki Drz supermoto szett eladó:
felni-gumik-lánckerék-féktrácsákal=85eft

érd:705377495
Szia mennyibe fájt a Leo?
És hol?:)
Kösz előre is
üdv
teljesen új ledes hátsó lámpa /rendszámtábla megvilágítós/ 5000 pénzért elvihető! Karcmentes SM sárvédő,4000 pénz
Szia!
Sikerült felvenni a sráccal a kapcsolatot kartervédő ügyben. Mielőtt megrendelnénk a haverokkal, szeretném kikérni a véleményed a termékkel kapcsolatban. Szóval megérte az árát?

Köszi!
Hali!
Egyébként ez a műszaki dolog egy jó kérdés!
Nekem is E-s van.lejárt a műszaki,felhívtuk a vizsgabázist,mondtuk ugye h ezek nincsenek rajta,azt mondták nem baj,vigyük be és megcsinálják simán!De ez még nem is fura,az LTZ-ék h kaphatnak forgalmi rendszámot,ha nem használhatod közúton?!
Az első mondatodat több embertől is hallottam már. Én mindig azzal inditom ha nálam van az új gép, olajat megrendelem+szűrőt, közbe egyeztetek szerelővel és viszem átnézetni. Szelephézag ellenőrzés/állitás, vez.mű lánc ha kell csere, gyertyacsere. Szerencsére még eddig egyik mocival sem fürödtem be, egyiknek sem volt hibája. Egyébként kinéztem én most egy E-s tipust, csak ugye se féklámpa, se tompitott fényszóró, se műszerfal. Az ilyen gépek hogy kapják meg a műszakit? Rendőr nem büntet meg ezek hiánya miatt?
reee= ezért
álmos vok még
sziasztok

nincs valakinek eladó drz e kipuffja? igazából nekem az össszekötő cső is elég ha van valakinek...
sikerül szereznem egy dobot,ésugy tom rárakni h az eredeti összekötő csöve,plusz egy 5 centis darab még! szétvágjuk az eredetit,me annyi az egész h azt visszahegeszteni is visszalehet.szal nem probléma... csak nemkellene hegesztgetni ha cserélek reee lene jó!
remélem érthető
szóljatok ha van vmi frankó
köszi
Hello
Ha vkinek kell DRZ-hez bukógomba az írjon bátran van több zsír új is!vagy ha kell kép akkor küldök szívesen,csak felkel raknod és megvagy vele,alátéttel;ö.anyával együtt legyen 5ropi zusammen!
több infót+képet ezen a címen várok:

driftking80@citromail.hu

Köszi megfontolom :D
senki nem mondta hogy a drz sose fog elromlani,ember csinálta(japán emberféleség)nekem semmi bajom vele!ha tehetném vennék még egyet de csak olyan tulajtól mint én