most olvasom hogy még mindig duroksz nekem akkor durogot amikor a benzincsapba bevolt fordulva egy kis leválo darab ,amitt meséltem nézdmeg hogy ott renbenvan minden két csavar
Ez egy nagyon jó és nagyon igénytelen típus. Csak sokan egyáltalán nem figyelnek oda a motorjukra (tisztelet a kivételnek) és legyen az bármilyen moci, ezt nem honorálja. Volt már olyan hogy 1L olajjal jártak vele 1000km-óta és semmi baja nem volt. De tudok olyanról is hogy 2dl olaj volt benne ott már kapott a vezérműtengely meg a hengerfej rendesen. Én 25000-el vettem, amire akkor mindenki azt mondta hogy inkább vegyek 10000 körülit, mert ez már sok. Most 34000 van benne és kopp-kopp, semmi baja. Egyik futár srácnak am 150000 van benne és bontatlan a blokkja.
beszéltem szerelövel
és azt mondta a problémáimra hogy
valószinüleg
ezek lehetnek:
karbi
szelepek
gyertya
vasárnap viszem hozzá és kicseréli a gyertyát
reméljük a legjobbakat
lehet gyertya lesz a hunyó
amúgy semmi hangja nincs a blokknak
könnyen indul
nem hinném hogy szelep problémás lenne
de holnap rákérdezek erre 1szerelötöl
hát akor lehet nekem az volt a baj
mármint a szakadáshoz
és azt nem tudod véletlenül hogy hogyan kell belőni a vezlést ?
mert már van vezláncom csak nemtudom hogy rakjuk össze apám auto szerelő ért hozzá csak nemtudjuk hogyan kell álnia....
hmm
nekem is kormos de kidurrogatja magát
nekem nincs rajta az a kütyü ami a blokkon van.....és állítólag ezért durrog......engem nem zavar mert tetszik a dolog de nézd meg az a szerkezetet benzin hiba nem lehet mivel eddig jó volt neked magától meg nem fog el állítódni......gyertyán meg annyit kell megnézni hogy milyenre ég ki ha van még kérdés szólj !
ma tartalékon mentem vele tehát 2.5Lnél kevesebb benya volt benne
gyertya meg nemtom mikor volt cserélve
én nem cseréltem benne soha
hogy az elözö gazda cserélt e?
milyen sürün kell cserélni amugy?
és nagyon kormos a kipufogom mióta a durrogás elkezdödött
0:38nál tiszta olyan mindha noozsidot látnám
lesz vidi a hangjáról?
10w40 félszintetikus használok
vélemény
és azt mondta a problémáimra hogy
valószinüleg
ezek lehetnek:
karbi
szelepek
gyertya
vasárnap viszem hozzá és kicseréli a gyertyát
reméljük a legjobbakat
tiszta mónika show
köszi
amúgy semmi hangja nincs a blokknak
könnyen indul
nem hinném hogy szelep problémás lenne
de holnap rákérdezek erre 1szerelötöl
hátha benne van
mármint a szakadáshoz
és azt nem tudod véletlenül hogy hogyan kell belőni a vezlést ?
mert már van vezláncom csak nemtudom hogy rakjuk össze apám auto szerelő ért hozzá csak nemtudjuk hogyan kell álnia....
nekem is kormos de kidurrogatja magát
nekem nincs rajta az a kütyü ami a blokkon van.....és állítólag ezért durrog......engem nem zavar mert tetszik a dolog de nézd meg az a szerkezetet benzin hiba nem lehet mivel eddig jó volt neked magától meg nem fog el állítódni......gyertyán meg annyit kell megnézni hogy milyenre ég ki ha van még kérdés szólj !
gyertya meg nemtom mikor volt cserélve
én nem cseréltem benne soha
hogy az elözö gazda cserélt e?
milyen sürün kell cserélni amugy?
és nagyon kormos a kipufogom mióta a durrogás elkezdödött
sm nek az kell
de én is szeretném tudni