Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki nem tudja véletlenül hogy az első telóba menyi olaj kelll ?

köszi
nekem is néha durn egyet kettőt visszaváltásnál,meg akkor szokott mikor fogzy el a benya de akkor jó nagyokat!
Szia(sztok) egyszer itt a fórumon vki írta,hogy akkor is durrog ha el van tömődve a pair rendszer szűrője az ott lóg a blokk elején egy gumicsövön.De a gyertyát is nézd meg minden képpen tegyél bele másikat ha van.
és ha üzemanyag hiány van akkor mért durrog
nem az üzemanyag robban ilyenkor be?
túl sok gyülik össze valahol és az robban be
már nem csak akkor
ott az igazság
a durrogás nem szünt meg a DRZmnél
5percig hajtottam addig semmi
aztán meg elkezdte csinálni megint
de most már nem csak 1et
hanem többet is 3at
szerintem ez már biztos gáz,1re rosszab lesz szerintem lassan 2éve lesz még de soha nem csinálta
gyertya probléma is lehet? nemtom mitévö legyek
Hali fesz.szabályzóm meghalt! Valami javitás vagy használtat tudtok ajánlani?
robi.termol@t-online.hu
Szia!
Meg tudnád írni, hol lehet beszerezni kartervédőt DRZ-hez? Látom te egy komplett egységcsomagot vettél. Nekem szinte mindenre szükségem lenne, kivéve a hűtővédőre, mert azt már megcsináltam.

Köszi!
Sziasztok!
S.O.S kellene fojtószelep szenzor DRZ E K6-ba!
Örülnék a segítségnek!
Köszi előre is!
Szeva Petya001
Csörgess már meg ha olvasod! Nem találom a számod!
Üzleteljünk!
Akkor valamit szerintem csúnyán elrontottatok...
Köszönöm.
sok sikert hozzá
Értem. Hát sajna minden használt gép egy rizikó, mert valójában nem tudhatjuk mit veszünk. Remélem sikerül majd egy jó gépet kiválasztanom.
nemtudja valaki hogy menyi olaj kell az első telóba ? mert leszeretném cserélni sűrűbbre

és netán hogy hogy kell belőni a vezérlést ?

köszii
hmmm eddig valószínű hogy nem volt rendesen karban tarva én meg nem néztem meg eléggé vételkor....
km nemtudom menyi volt benne mivel nem volt jó a km óra most csinálják és mondta hogy 8500 at ír ki de vissza lett tekerve kitudja honnan
nem baj
msot még kell 20 e ft hogy összetudja mrakni
nem cserélek csak 2 szelepet vezláncot meg fogaskereket a többi ráér még ha lesz pénzem
Jujj Ez hogy jött össze? Nem volt ellenőrizve/beállitva a szelephézag? Mennyi pénz lesz mire gatyábarázod megint a mocit? Sok hiba szokott lenni a drz-kel? Bocs a hülye kérdésekér, de még csak kóstolgatom ezeket az 1 hengeresek. Csak sor4-es gépeim voltak eddig. Most tervezek be egy sm-et és a legjobbakat a drz-kről hallottam.
ok
tudsz utat akkor?merre?vagy ez rossz kérdés ?
na majd megdumáljuk oké
sajnálom ami a gépeddel történt
mennyi km volt benne?
csak is kertek alatt