Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv néktek motoros társak. egy ideje ismét nézegetek vasakat (pontosabban eddig is nézegettem, csak most már nem bírom tovább), és egyre inkább a dr350 felé húz a szívem (pontosabban a pénztárcám )
ha esetleg valakinek van elfekvőben egy magyar papíros, olcsón, akkor kérem jelezze felém
nagyon kevés pénzem van, de motorozni akarok
köszii
üdv mindeki! erősen készülök gondolatba a szomnbati mini drz talira!

drz-74! hol lehet ien ülésket kapni mert engem egy olyan kék nagyon érdekelne!

jók legyetek csáó mindekinek
tegnap szó volt az ülések szivacsozásáról ma csináltam egy-két képet remélem látszik az eltérés,mind a 2 DRZ-re való és gyári, csak 2cm-el alacsonyabb (sárga) de rengeteget jelent.
sárvédő elkelt
azért mert nincs az embereknek pénzük,a hiteltől meg félnek!Vagy drágálják
Milyen márkájú a sárvédő?
öninditó + fogaskerék van.
DRZ400S
1könnyeb vizsgáztatás
2kevesebb olajcsere
3üzembiztosabb blokk
kb ennyi
mostani elvárásaimnak lehet megfelelne 1 rendszámnélüli E betüs is
én most veszek ktm san remo-t,85ért...elvileg hnap után ittvan,majd dobok fel képet

azért peace
szeva! Ha tudsz ennyiért eladót akkor megvettem!
nem azért de ennek kb kétszereséért kapsz normális fűzöttet!Ez sztem reális ár!
:)
Miért nincs még egyetlen komoly érdeklődöm se?
Kakukk,te is hirdeted ugye?
Neked volt már érdeklődőd?
Hello. okÉ mutasd hol van a hirdetÉs És meg vesszem ne viccelj mÁr normÁlis koplet fÜzÖtt szett=150-200kÖzÖt van.
utcára is kiváló az E
hello: igazából kp érdekelne elsö sorban.
és milyen gokart -ról lenne szó gyári verseny gokart vagy házisufni gokart? képet küldj rola ha nem gond.
rmz és társait szerintem se vegyél endurozni. Krosszozásra hibátlanok, de endurora túl kemény, kezelhetetlen. És ahogy Mendei is mondta a tank nagyon kicsi.
természetesen csakis E ben gondolkozom , csak azt nem vágom h neked mért S ed van?
az 1,5 évet úgy értem h ennyi idő múlva esetleg
oké tudom

de mindneképpen ott klel felfogatnom me az előző tulaj balfasz volt és nagyon szétcseszte a dobot ott... így nem látszik.... me a felfogatás kikezdte az aluminiumot a rázkódástól!
az enyémen az a hiba h túl nagy ott az a "távtartó" .... majd kap rá egy matricát,vagy egy kisebb vékoynabbanyagból leszs és máris nem olyan feltűnő.. majd tolom a képet :D

na köszi a véleményt

csőcső
tapasztalat
ha csak terepen használod akkor E betüset kell venni
ááááá ez fáj
na elolvastam, háát lehet h drz lessz ebből, mert mindenképp ez a 2 között agyaltam hogyha majd 1szer de először rendbe kéne rakni a hondát mee behalt a gyujtása
az ott van
birja sokáig?
RMZ?
vegyél RMet inkább