üdv néktek motoros társak. egy ideje ismét nézegetek vasakat (pontosabban eddig is nézegettem, csak most már nem bírom tovább), és egyre inkább a dr350 felé húz a szívem (pontosabban a pénztárcám )
ha esetleg valakinek van elfekvőben egy magyar papíros, olcsón, akkor kérem jelezze felém
nagyon kevés pénzem van, de motorozni akarok
köszii
tegnap szó volt az ülések szivacsozásáról ma csináltam egy-két képet remélem látszik az eltérés,mind a 2 DRZ-re való és gyári, csak 2cm-el alacsonyabb (sárga) de rengeteget jelent.
rmz és társait szerintem se vegyél endurozni. Krosszozásra hibátlanok, de endurora túl kemény, kezelhetetlen. És ahogy Mendei is mondta a tank nagyon kicsi.
de mindneképpen ott klel felfogatnom me az előző tulaj balfasz volt és nagyon szétcseszte a dobot ott... így nem látszik.... me a felfogatás kikezdte az aluminiumot a rázkódástól!
az enyémen az a hiba h túl nagy ott az a "távtartó" .... majd kap rá egy matricát,vagy egy kisebb vékoynabbanyagból leszs és máris nem olyan feltűnő.. majd tolom a képet :D
na elolvastam, háát lehet h drz lessz ebből, mert mindenképp ez a 2 között agyaltam hogyha majd 1szer de először rendbe kéne rakni a hondát mee behalt a gyujtása
ha esetleg valakinek van elfekvőben egy magyar papíros, olcsón, akkor kérem jelezze felém
nagyon kevés pénzem van, de motorozni akarok
köszii