Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó helyen van az itt nálunk a szögön
Biztosan jól emlékszel de nekem egyáltalán nem tetszik se a hangja se a kinézete.
asszem itt olvastam régebben
Na ez egy jó ötletnek tűnik... nemde?
attól is durrog a moc
0620/80-60-20-4 az enyém én se találom a tiéd
iszonyat milyen hangos tud lenni
felne robbanjak vele
Nem szabadna h. baja legyen eggyiknek sem de nekem már egyszer a magasfordulati tekercs a motor előző gazdájánál tönkrement akkor meg kb 4000 nél magasabb fordulaton egyfolytában durogott... és elég drága volt kicserélni félek hg. megint ez lessz:S
nekem jókis tesco-s van hozzá
Most jut eszembe!Valakinek a sztender kapcsolóval volt a baj libegett a sztender és kihagyott a gyújtás
nekem ennyi

én elfogadnám
abból csak a szikrafogót kell kivenni ugye hogy jobb hangja legyen?
belül azért marad 1perforált csö ha jól emlékszem
Neked?
most van benne 32 ezer de 30 től durrog.. de eeddig nem fogllakoztam vele ... de olyna mintha olyankor kihagyna és télleg a kipuban durran be.. olyanokat szól pedig gyári kipu van rajta.. drága mulatság lessz ez a szervíz:S:S
ha kiderül mivolt a probléma majd leirhatnád ide
neked mennyi km van benne
a gyári az csak a járatásig volt rajta, azóta szögre van akasztva
holnpa viszem szervízbe mert a generátorom megadta magát és nem tölt.. mondom nekik h. nézzék meg a szeleppszárszimeringet az olajfogyasztás miatt és akkor mondom nekik h. ellenőrizzéka szelepeket de 3000 km rel ezelött volt ellenőrizve és tökéletes volt! lehet gyújtás lessz :S
szelepállitás lehet nem ártana
tipp
én nem értek hozzá
szerelö mondta hogy az is probléma lehet
ÉS folyamatosan olvasom az oldalt látom miket írnak de eddig semmi nyomravezető:S
a gyárival milesz?
az mért nem jó?
Csak melegen és gyertyát cseréltem nem az volt légszűrősem ....nem tudom mi lehet de szerintem ez valami komolxabb hiba mert egyre sűrűbb...
olvasgass vissza 1-2napot hátha hasznos lesz
én a gyertyacserére leszek kiváncsi,hogy meg e szünik ez a durrogás
amugy hidegen is meg melegen is durrog neked?
az hát de E homologos
Nelem is durrog és nekem is egyre joban és azóta csipegeti az olajamat is.... énsem tudom mi lehet.. de nagy gázadásra csinálja csak..
mire érdemes oda figyelni ennél a tipusnál?
hátha valamit nem tudok