Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért megmaradok, délután kibicegtem a ringre, néztem a gyorsulási versenyt meg a hostess csajokat!
végre valamim hosszúúú
nem a következön hanem azutánin hétvégén remélem rendbejössz és megy a menet vagy is elöbb renbejösz ugy értem és majd hajtás
ti már találkoztatok azzal a megjegyzéssel hogy a DRZ az hosszú? ezt 1 XRes srác mondta
azért remélem megmaradsz kivel fogok motorozni
Na akkor ti sem csaptatok már valami nagy motorozást!
Klmszabi, légyszíve linkeld be a múltkori videókat, amik Babodon az Andócsi Team tagjairól készült Thx
na ki pancsoltátok magatokat
T-nélkül
Thorsten a DRTZ-vel,mert én meg vittem a cr-t mert annak meg elszakadt a kuplung bowdene!
Mint írtam eléggé legatyásodtam,jelenleg sántítok... szóval a tegnap lefárasztott!
Melyikőtök kapta a defektet?
elázás nekem is megvolt ma!20km csak
egyetértek ,
Van még kép+videó a galériába feltöltöm.
Jó volt nagyon a verseny,az időjárás is kibírta,mikor indultunk haza akkor kezdet el esni.Jól el is áztunk
Gondoltam!
Szia!koszonom fotokat nagyon jok! jo volt a verseny?palya egesz jonak nez ki
Az első a legjobb
nagyon jó az összes kép
Kecel Dél Kupa
Szia!
Most érkeztem haza,elutaztam a hétvégére...
Holnap megmutatom a képet a havernak,és ha kell neki akkor hív is téged telefonon és megegyeztek! Minden jót!
kuldtem
Hali! Egy kérdés... Valaki nézte már vagy tudja esetleg, hogy kb. mekkora nyomásnak kellene lennie a DRZ hátsó telójának a gáztartájában?
Sőt 27.000-ként még hengert, hengerfejet is cserélek. Bassza meg a qrv....
az 1500-2000km enkénti olajcsere az kibaszott sűrű, S esnél, főleg csak utcán hasznáva, de a gyárilag megadott 6000-kénti, meg sok. Én 4000-esre álltam be. És az alap hogy szűrőcsere is mindig.