Én is pont most állok vásárlás előtt, és valszeg ing lesz.
Amit olvastam, h talán egy kicsit "melegebb" nyáron mint a páncél, meg nehezebb levenni, ha pihenőre kerül a sor. De viszont az ingnél egyben van mindenn protektor, ami kell.
A páncél inkább krosszozásra van kitalálva, komolyabb a mellvért része. Viszont kell mellé, könyökvédő, vesevédő meg a gerincet sem védi teljes hosszában.
De ezeket csak olvastam...
Anno a gyújtás csavarok ragasztásával kapcsolatban egy kisebb lavinát küldtem végig itt a fórumon. Most is ezt tervezem.
Akkor a saját tapasztalataimat osztottam meg veletek, most ezt kérem Tőletek.
Mit gondoltok: Protektor ing vagy páncél?
Nekem most ingem van, de lassan cserés lesz, és kacérkodok a páncél gondolatával.
Sziasztok!
Van egy használt ALPINESTARS csizmám, 10-es méret ( 44 ), és egy zsír új VIBRAM supermoto talpam, egy garnitúra koptatóval , ez is 44-es méret.
csimma: 15000huf
talp: 12000huf
Ha érdekel valakit, akkor itt vagy a kuri@vipmail.hu -n.
Nem, nem fényképeztem le és amint hazaértünk levettük és elvitték. Csúnya látvány volt. Ráhajlott a kipufogó könyökre, és a könyök rögzítőcsavarja is kiszúrta...
és igen sok mandátumot vitek el a DRZ-ék
Egész délután ezen röhögtem http://www.youtube.com/watch?v...
Amit olvastam, h talán egy kicsit "melegebb" nyáron mint a páncél, meg nehezebb levenni, ha pihenőre kerül a sor. De viszont az ingnél egyben van mindenn protektor, ami kell.
A páncél inkább krosszozásra van kitalálva, komolyabb a mellvért része. Viszont kell mellé, könyökvédő, vesevédő meg a gerincet sem védi teljes hosszában.
De ezeket csak olvastam...
Anno a gyújtás csavarok ragasztásával kapcsolatban egy kisebb lavinát küldtem végig itt a fórumon. Most is ezt tervezem.
Akkor a saját tapasztalataimat osztottam meg veletek, most ezt kérem Tőletek.
Mit gondoltok: Protektor ing vagy páncél?
Nekem most ingem van, de lassan cserés lesz, és kacérkodok a páncél gondolatával.
Várom a tapasztalatokat.
Van egy használt ALPINESTARS csizmám, 10-es méret ( 44 ), és egy zsír új VIBRAM supermoto talpam, egy garnitúra koptatóval , ez is 44-es méret.
csimma: 15000huf
talp: 12000huf
Ha érdekel valakit, akkor itt vagy a kuri@vipmail.hu -n.
Elvinném a ventilátort. dobj egy telefonszámot, és megbeszéljük
itt megtalálsz
meg intercoolereket(remélem jól irtam)
minta kéne és megcsinálná
ha lehet.....
szerinted érdemes megycsinálni?
fogyasztás?
durva
Itt vok, épp most értem haza melóból. Pont a fórumot olvasom.
Cuccost várom.
rég látalak fennt itt forumon is meg msn en is
mivan veled?
elküldtem a cucot remélem kezdesz vele valamit.....