Motorozásnál a fogyasztás sohasem érdekelt de rettenetesen keveset eszik a DRZ...mindig úgy számolok h 200 km 10 littyó,aztán tankolásnál 6-7 liternél nem fér bele több!Normál városi használat mellett kigyorsításokkal de nyomatékkal motorozva!
Van egy faszi drz gyári végre árul nyitott cnc esztergált végeket azt mondja hasonló mint egy sportdob hangra is ... viszont az a probléma h az európai modelleken rá van a gyári rozsdamentes vég hegesztve,ezen csodálkozott is mert náluk nincs kért is róla képet!
szerintetek mennyire jó dolog ez a "tip"?
15 rongy körül van szikrafogó meg minden, mégsem 50 ezer!
kíváncsi lennék mi van a gyári vég mögött van ugyanúgy hely a 3 csavarnak mint a másikakon?
Szedett már valaki szét gyári dobot?
megint ebay:1500 dolcsiért lehet venni zsír új 57 lovas blokkot 300 dolcsi a "fuvar"
ha most vennék motort 450es RMZ-t vennék pár éveset 650körül rendszám nélkül láttam egyet a használtauto.hu-n...benzinre költenék meg minden szezon után költenék rá 30 ezret még igy is olcsóbban járok mint ezzel a rendszámosdival...állbácsinak köppögetéssel....
én olyan 50-60nál 3ban rányulok kuplungra és feljön sm szettel.... és szépen amig ki nem forog és tudom tartani.. vmikor összejön
vagy 2ben olyan30 körül,de váltani nemtok közben
enduro szettel meg feljön 4ben is olyan 60-65 körül
jah és a legfontosabb h a hátsóféken MINDIG rajt van a lábam.. ha esteleg baj lenne
Valaki dobhatna fel a netre egy "wheelie-school" videot, én friss supermotós és friss drz-s vok csapatnám az egykereket ki a doktora a dolognak?Ti hogyan csináljátok?25-30-nál ráhúzom szépen felveszi a 40 lovas DRZ de hogyan tovább?
Valaki írna pár sort hogyan kellene vagy hogyan gyakoroljam?!kösz:)
és ne röhögjetek
Szépek a fehérek!
Én is 2008-as fehéret szerettem volna de fekete lett mert kék-fehér az olyan legóféle tiszta fehér meg ritka nem sikerült szerezni,de ismerek olyat akinek fehér van!
Ez a dekorfólia dolog tényleg műküdik?Szépen rá tudják tenni?
szerintetek mennyire jó dolog ez a "tip"?
15 rongy körül van szikrafogó meg minden, mégsem 50 ezer!
kíváncsi lennék mi van a gyári vég mögött van ugyanúgy hely a 3 csavarnak mint a másikakon?
Szedett már valaki szét gyári dobot?
ha most vennék motort 450es RMZ-t vennék pár éveset 650körül rendszám nélkül láttam egyet a használtauto.hu-n...benzinre költenék meg minden szezon után költenék rá 30 ezret még igy is olcsóbban járok mint ezzel a rendszámosdival...állbácsinak köppögetéssel....
vagy 2ben olyan30 körül,de váltani nemtok közben
enduro szettel meg feljön 4ben is olyan 60-65 körül
jah és a legfontosabb h a hátsóféken MINDIG rajt van a lábam.. ha esteleg baj lenne
Valaki írna pár sort hogyan kellene vagy hogyan gyakoroljam?!kösz:)
és ne röhögjetek
esetleg rendelni
Én is 2008-as fehéret szerettem volna de fekete lett mert kék-fehér az olyan legóféle tiszta fehér meg ritka nem sikerült szerezni,de ismerek olyat akinek fehér van!
Ez a dekorfólia dolog tényleg műküdik?Szépen rá tudják tenni?