Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali DRZ-74 ! Ma voltunk motorozni Ice-al a Pinin hát nagyon kemény vot ma alig bírtam menni me ugy lemerültem tegnap majsán mint állat ! MÁS:DRZ-s társaink is jol nyomták azé !
Na srácok, megjártam Nyáregyházát! Kornél sajnos nem indult mert beállt a motorja!:(( Bence viszont nagyon szépen ment, fél kört adott Borka Janikának, harmadik Balu lett!
Jahhh,majdnem lemaradt a kedvenc képem:
Nnnnaaa,végre nekem is összeállt a gép.
Köszönöm mindenkinek aki segített benne
köszi szépen...remélem menni fog
Ez kedves Tőled. Eladod a kormányod a motorodról, csak azért, hogy legyen esélyünk ellened 11.-én.
Elado RENTHAL 22" 12000ft
Köszönöm
140/80 18
http://www.thumpertalk.com/for...
Egyszerre csak egy csavart vegyél ki. Megtisztítod, meg a helyét is az olajtól, loctite 243, aztán jól meghúzod. Forgórész 6db csavar és az oldaldekliben további 6. Nekem a forgórészt már beragasztotta az előző tulaj, de a dekliben lévőket nem és azokat nagyon könnyű volt kitekerni! Úgyhogy ragaszd be azokat is. Az indítómotornál van egy hézagoló gyűrű meg egy persely (3.kép) azokra vigyázz. A végén azt a fedelet nehéz lesz visszarakni a sok fogaskerék miatt, de be lehet játszani. A cikkbe úgy írja, h berakod 5.be és a hátsó kerékkel össze tudod forgatni, h a helyére csússzon a fedél (ha jól értem ), de meg lehet oldani anélkül is.
Jah és ne lepúdj meg ha a dekli nehezen jön le, nagyon erős a mágnes
Jajj egy kérdés, DRZ-74 meg tudod mondani pontosan mekkora a hátsó gumid mérete? Köszi
Csatlakozom Klmszabi hozzászólásához és én is köszönök mindent, főleg a sok hasznos infót és a türelmet Szabi és Luyz Nektek meg köszönöm hogy csatlakozhattam hozzátok
Külön sort kezdek mert megérdemli:

Szilvi, Tibi!

Köszönjük a baáti fogadtatást, és a gardedámkodást.
Sokat számít a kis félős lelkünknek.
A képekért és a videóért pedig külön köszönet. Profi lett.
A cenzúrázás pedig.......atombombasztikus
Sziasztok.

Bocs, hogy nem jelentkeztem, de nem mozog a kezem. teljesen leamortizáltam magam. Na jó ez azért túlzás, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáradtam el.
Állat a pálya, és nagy ökör lennék, ha kihagynám a versenyt.
Már csak az akérdés, hogyan fogom kibírni azt a fél órát.
Mindenesetre, rábeszélem a cimbiket, hogy hétvégén is mennyünk le.
Kell a pályaismeret, és a fizikális felkészülés sem árt.
Halásztelek kimarad!?
Olvass vissza! Pár napja is ugyan ez volt a téma...
Sziasztok! Lassan eljött az olajcsere ideje, olajat már vettem is, de akkor egyben a csavarokat is megcsinálom! Tudom régen sokat írtatok róla, de mire is kell figyelni a csavarok beragasztásánál? És milyen csavarrögzítőt ajánlatok hozzá? köszi mindenkinek előre is
áá akkor jó, sajnso nem sokat tok addig készül hacsak vki enm ad kölcsön egy motort ... csak vicc volt..
delelöt van.
Lehet hogy hülyeség amit kérdezek , de vmi szabadedzáés lesz előtte ugye?
verseny lessz. DRZ futam 12h-kor utána,open,cross,quad.
Most majsán lessz valami beugró?
Ja és hogy mikor kezdődne a futamvagy infókat tudnál írni?