Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van még kép+videó is csak időde telik felpakolni meg cenzurázni is kel (kérték a fórumos cimborák) kár hogy te nem jöttél!
Hali
Van még több kép is? csak azért hogy fotelból is betudjam járni a terepet
KKmajsa DRZ kupa helyszine (pájabejárás)
Valaki hajtott már végre 24.000 km felett szelephézag ellenőrzést? Nekem már ideje lenne, mer 24.700-nál járok és servicekönyv szerint most kellene. de eddig nincs még semmi jele hogy állítani kellene rajta, mert nem is eszik többet és könnyen is indul, nem csörög. Csak hát a papirforma kívánná.
Sziasztok srácok!
Ma végre tavasz volt,nyomtam is 110 km terepen elfáradtam mint a dög!
Naneee kiváncsi leszek a 160-as fúvókára légyszi 1-2 sor infót az eredményről.
Kiváncsi vagyok De a powerbomb miatt lehet mást igényel a motor mint ami a +szokott
Dehát az eredmény is más lehet a+szokottnál (ha összehangolódnak a dolgok)
persze erre lenne eröd
Sziasztok!
Sikerült ma beindítani a motoromat!Sokan ellenezték a hidegindítót de végül az segített!Egy kis fujás a légszűrőházba és egyből beindult!Azóta már vagy 4x indítottam és indul pöcc röff mint előtte!Nagyon fostam pedig hogy szétnyom valamit de nem!Sztem ha nem viszi valaki túlzásba akkor nem lehet gond!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Bridgestone Battlax BT016R 160/60 R17 méretben és Michelin Pilot 12/60-17 méretben eladó, közútra még tökéletes!
küldjed
Nekem is kék, sm (bár nem gyári) és raptor dob van rajta de nem én voltam. 4ig dolgoztam
csá remélem igy hamarabb gyogyulsz ,
ellenben haverom akkora magas mint én most vett egy Gixxer SRADot arra még kíváncsi leszek ,hogy fog elférni rajta :)
Ez csak DR350 ;) a Z az kisebb alattam pedig ennek a kutyacsonttal is megvan már emelve az ülése :D
Éppen akartam kérdezni, hogy hány centi magas vagy, mert olyan alattad a DRZ, mintha egy gyerekbiciklin ülnél
Köszi szépen Bazsi a választ!
Nekem szó szerint nyitott Az ülés alatt is nagy luk van+az oldalidomon is van 3 lukacska (azok se kicsik)
nekemis 155ös van benne.viszont mennyire van kinyitva a légszüröházatok?nekem 3nem tul nagy juk van az oldalán.lehethogy kevés?majd felrakok 1képet
Szia Nanee nekem 155-ös van benne +nyitott légszűrőház +sport lev szűrő 14:41-es áttétellel a vég 150 ott vége mint a botnak
Amúgy kissebb fordulaton nem torpan be? Könnyen kipörög? Lehet nagyobb főfúka kéne bele mert a végfordulat közelében annak nagy szerepe van
Ma a budaörsi Auchannál volt egy kék DRZ SM Raptor dobbal,,,,ésss nagyonn jó hangja volt! Nem fórumtag véletlenül?
Köszi szépen!Várom a beszámolót.A láncod hossza is érdekelne.
Nekem van kilaméteróra, S-es téelzé. és mér is, ha ép 2 keréken megyek.
Honnan tudod? km óra sincs rajt?
Hanyas fúvókát raktál bele?
Hali! Holnap megnézem és a tapasztalatot is elmondom, mert a dugócsere miatt eddig nem forgattam nagyon