Valaki hajtott már végre 24.000 km felett szelephézag ellenőrzést? Nekem már ideje lenne, mer 24.700-nál járok és servicekönyv szerint most kellene. de eddig nincs még semmi jele hogy állítani kellene rajta, mert nem is eszik többet és könnyen is indul, nem csörög. Csak hát a papirforma kívánná.
Naneee kiváncsi leszek a 160-as fúvókára légyszi 1-2 sor infót az eredményről.
Kiváncsi vagyok De a powerbomb miatt lehet mást igényel a motor mint ami a +szokott
Dehát az eredmény is más lehet a+szokottnál (ha összehangolódnak a dolgok)
Sziasztok!
Sikerült ma beindítani a motoromat!Sokan ellenezték a hidegindítót de végül az segített!Egy kis fujás a légszűrőházba és egyből beindult!Azóta már vagy 4x indítottam és indul pöcc röff mint előtte!Nagyon fostam pedig hogy szétnyom valamit de nem!Sztem ha nem viszi valaki túlzásba akkor nem lehet gond!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Szia Nanee nekem 155-ös van benne +nyitott légszűrőház +sport lev szűrő 14:41-es áttétellel a vég 150 ott vége mint a botnak
Amúgy kissebb fordulaton nem torpan be? Könnyen kipörög? Lehet nagyobb főfúka kéne bele mert a végfordulat közelében annak nagy szerepe van
Van még több kép is? csak azért hogy fotelból is betudjam járni a terepet
Ma végre tavasz volt,nyomtam is 110 km terepen elfáradtam mint a dög!
Kiváncsi vagyok De a powerbomb miatt lehet mást igényel a motor mint ami a +szokott
Dehát az eredmény is más lehet a+szokottnál (ha összehangolódnak a dolgok)
Sikerült ma beindítani a motoromat!Sokan ellenezték a hidegindítót de végül az segített!Egy kis fujás a légszűrőházba és egyből beindult!Azóta már vagy 4x indítottam és indul pöcc röff mint előtte!Nagyon fostam pedig hogy szétnyom valamit de nem!Sztem ha nem viszi valaki túlzásba akkor nem lehet gond!Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Amúgy kissebb fordulaton nem torpan be? Könnyen kipörög? Lehet nagyobb főfúka kéne bele mert a végfordulat közelében annak nagy szerepe van