Egy olyan kérdésem lenne a gyújtás forgórész csavarjainak beragasztásához, hogy az igaz, hogy ha oldalra döntöm a motort, akkor nem folyik ki az olaj?
Mennyire kell bedönteni ehhez?
Olajcseréig még elég sok lenne nekem vissza, viszont nem akarok, hogy gond legyen belőle...
Szasztok! Segítsetek légyszives két dologban!
Drz E-be elölre fékbetétet kell vennem. Budapest, ill annak északkeleti vonzáskörzete jöhet szóba. Hol vegyek jó áron jót? A másik kérdésem hogy szerintetek probléma-e hogy folyton kulccsal állítom le a vasat? (nincs leállítógombom...)
Kössz a válaszokat!
Mindenféle irónia nélkül mondhatom, máris remeg a lábam, hogy egy drz kupa különdíjasával lehetek egy pályán.
De félre a tréfát. Le fogsz bennünket alázni. Mindegy egy jó motorozást tervezünk. Az utolsó helyezésért járó szégyent pedig elviseljük. Férfiként halunk meg.
Helles, baszki elfelejtettem elvinni paksra a tel számodat. Voltál?
Jössz velünk szombaton K.majsára gurulunk egyet a Drz kupa elött.
Ez a kérdés természetesen a környékbeli fórumos tagokra is vonatkozik.
küri!
Van egy haverom aki újratudja tekercselni!Ha érdekelne a dolog akkor írj mailt, címem az adatlapomon!Asszem 15ropiért csinálja!Postán letudod küldeni és kb 4-5 nap alatt kész és fullosra csinálja!Ez a szakmája és ebben a körben is dolgozik!
Hát csak annyit szolnék hozzá ehez a papirnélküli motorvásárolgatáshoz,hogy ha nem ismered akitöl veszed,az fél öngyilkosság! Nagyon sok motort lopnak,többek között az egyik haveromét is ellopták balatonról. Ha papirnélküli mocival valami cink van,akkor nagyon meg..asznak. Ez az eltünt moci: http://iwiw.hu/pages/community...
Egy olyan kérdésem lenne a gyújtás forgórész csavarjainak beragasztásához, hogy az igaz, hogy ha oldalra döntöm a motort, akkor nem folyik ki az olaj?
Mennyire kell bedönteni ehhez?
Olajcseréig még elég sok lenne nekem vissza, viszont nem akarok, hogy gond legyen belőle...
Drz E-be elölre fékbetétet kell vennem. Budapest, ill annak északkeleti vonzáskörzete jöhet szóba. Hol vegyek jó áron jót? A másik kérdésem hogy szerintetek probléma-e hogy folyton kulccsal állítom le a vasat? (nincs leállítógombom...)
Kössz a válaszokat!
De félre a tréfát. Le fogsz bennünket alázni. Mindegy egy jó motorozást tervezünk. Az utolsó helyezésért járó szégyent pedig elviseljük. Férfiként halunk meg.
Mikor mentek pontosan k.majsára?
kinézek énis ha lesz időm,de csak autóval
Azt már néztem előttem vitték el....
Jössz velünk szombaton K.majsára gurulunk egyet a Drz kupa elött.
Ez a kérdés természetesen a környékbeli fórumos tagokra is vonatkozik.
Van egy haverom aki újratudja tekercselni!Ha érdekelne a dolog akkor írj mailt, címem az adatlapomon!Asszem 15ropiért csinálja!Postán letudod küldeni és kb 4-5 nap alatt kész és fullosra csinálja!Ez a szakmája és ebben a körben is dolgozik!
Ebből mondjuk már a Yosi rendszer megvan.
És szerinted megéri?Vagy mennyivel megy jobban?
http://iwiw.hu/pages/community...