Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ügyes kitaláltad mért te ültél a kocsiban amit elöztem?
én azt figyeltem meg hogy a gps lefele csal egy kicsit,autó kilométerórájához képest.
Ezt én GPS-el mértem!
Tottes! Fogadjunk hogy ez a GE bekötőútjánál volt a főúton, csomád felől veres irányába!
És lenne még egy kérdésem feltehetném nektek?
Mert van felénk egy nagy ballos kanyar amiben elöztem ma egy kocsit persze zárovonalon és eluszót a hátuja és kb 50métert mentem keresztben csikorgo gumikkal. Ezért kérdeztem mert én kb 120.130ra gondoltam

De tuti a 168km/h?
168 km/h
Szerinted majd egyből válaszol mindenki? Majd jönnek estefelé az okosak és megmondják. Légy türelemmel... Am miért ilyen fontos ez ha szabad tudni?
Szoval akkor senki nem tudja!
van gps-ed?azzal meglehetne mérni.
ott találkozunk ahol a multkor Kareszék nem tudtak feljönni a dt-vel!onnan lemegyünk oda ahol a patak van a völgybe és ahol a képet csináltad rólam amikor elakadtam!azért írok így mert ezeknek a helyeknek nincs nevük,el is kellene nevezni már
Valaki tudja pontosabban?
Am meg egy ilyen motornál egyáltalán nem az a mérvadó, hogy mennyit megy végre. Mindösszesen egyszer néztem amikor megvettem és azóta nem is nagyon érdekel...
Ez engem is érdekelne, nekem is ez az áttételem...
Az S verzió 150 körül...
Sziasztok.

Lenne egy kérdésem hozátok!
az E-s 15/41 átételet 17 kerékkel 5 telin mennyit megy?

Ki tudja
öö a háttérben lévőrőé van szó, nehogy félreértés essen.
Csak 1 kép. A talicska eladó, óccsjér!
Nem homok! Lájtos pálya cross is enduro is. (még mi si körbe tudunk rajta menni )
Johnnie! Ha kotyog oldalirányba, akkor valszeg az anya fordítva van feltéve. Az egyik oldalán van egy bemarás, annak belül kell lennie.
Hali,én tuti kint leszek,de nem motorral,hanem mint a fórumosdrz-stársasághivatalosszurkolója !
Ja bocs elfelejtettem a másik lapra kattintani és bemásoltam a fórumot.
Ez a tuti:
http://maps.google.com/maps?f=...
Hát igen srácok,motorozni nagyon jó de akinek anyuci vette a drzéjét annaak kibaszott könnyű okoskodni! pláne úgy hogymég kilométer nincs is a hátamögött fogalma sincs arról hogy mennyire megkell kínlódani minden kilométerért. És ezek egyre rosszabak,anyu veszel nekem 150 000ftért kipufó rendszert? Persze kifiam csak vigyázzmagadra. Sokan azt mondják MAZSI neked könnyű mert szinte mindent megcsinálsz a DRZÉVEL persze kell azért szenvedni sokat. jó motózást mindenkinek,senkit nemakartam megsérteni hülye válaszok nemérdekelnek
Terveink szerint 11 körül érünk le. Hárman megyünk. Három DRZ. Tutzs valami részleteket a pályáról? Azt tudom, hogy homokos, de ennyi. Ugratók, asztalok, endurós rész......?