Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát a motor vétel mindig nehéz ügy, kifogni egy normális állapotú használtat. csak hát ugye amikor az embernek viszket a tenyere a gázkar után
Szerintem, ha gyűjtesz még 1-200E-et jobban jársz. Nem kell egyből megvenni a legolcsóbb legszéthajtottabb motort. Mert utána a gatyád is rámegy (tapasztalat).
40LE vagy 50LE? Aki közúton használja inkább, annak egyértelműen az S a jobb választás, aki meg terepen annak az E, már csak anyagilag is...
hát igen ennyi. ilen papír nélküli 400 ért érdekelne engem is vagy vmi aminek már forgalmija van( nem rendszámos) a teteje 600 kb. am nálam meg eladó suzuki tsr ha vkit érdekel pötyögjön.
Ennyiért tuti nem fog elmenni...
Most akadtam rá, hátha érdekel valakit: http://www.vatera.hu/drz_400_g...
Hello nekünk van egy faxa papiros!

Drz
haverom papír nélkül 2004-es E-t 465ért vette!Lekellett festeni és annyi!És nem 40 le hanem 50!Nem mind1!az a moci ha 400-at ha ér!Papír nélkul egyik moci sem ér sokat!700 körül már tányleg szép állapotban lévő rendszámosat lehet venni!
Az enyémet 690-ért vettem nem régen (kép van róla az adatlapomon)... Vond le a következtetéseket
nem baj ,de többet ne forduljon elö hogy nem hozod , ,
bocs hogy nem volt nálam 5.1 dolby digital dvd hyper kamera motorozás közbe
jó csak kár hogy kockás
2004-ig fekete ülés | 2005 sárga-fekete | 2006 kék-sárga | 2007 telikék.
szerintetek egy DR-Z 400 SM 2006 3600 km-rel rendszámosan elől USD tellókkal ,pöpec állapotban megér 800.000 Ft -ot ?

elöre is köszi a válaszokat
én is szeretném látni ,ja nem birtam ki és haza jötem és neki estem a motornak majdnem kész
nem is beszélek veled többet
nelégy pipa
kössszz srácok. hát valszeg nem is lesz semmi belőle. nincs piaci ára a vasnak meg lőttek a supermotonak am vasamat beszámította volna 400-ba csak azért érte volna meg.
600ért már láttam 2007supermotot makulátlant,de te tudod,én is inkább papirost ajánlom.Jobban eladható,hitelre is vagy bármi
az enyém 2004espapiron de már 05 design,néz meg az adatlapomon,ne te Karcsi
Sztem ennyiért mrá rendszámosan is tudsz venni és sokkal jobban járnál vel erendszámnélkül nemszabad ilyen gépet venni, mert értéktelen legalábbis az én szemembe... de a te pénzed te dolgod
megelőztél
szerintem nem éri meg,ez amúgy se 05 max 04-es