Igen, van egy piros-fehér verzió, elvileg nagyon szép állapotban, kihasználatlanság miatt eladó. Azon vergődöm, hogy vegyek egy kávédaráló 125-ös krossz gépet vagy egy nagyköbcentis 4T-t hobby endurocross célra. Itt a környéken is árulnak egy csilli-villi kék-fehér TTR-t, de 600-at kérnek érte Ez a másik fehér-piros meg szerintem megállna 280 körül. Van a Belgrada és a piros között jelentős eltérés? Mi a véleményed? Melyik jobb választás?Kösz a tippet.
"elektronikus vezérlődoboz környezetvédelmi tiltások blokkolására" Zoom
Amúgy ha jól tudom, akkor alacsonyabb sebességfokozatokban le vannak szabályozva gyárilag a motorok, és ezeket a tiltásokat blokkolná elméletben ez a ketyere. Ha tévedek, valaki majd kijavít.
Én Fuchs Silkolene légszűrőolajat használok, és ennek kivételesen piros színe van. Amúgy nekem teccik ez az olaj, olyasmi az állaga mint vmi nyálka...
A gumikesztyű meg tesz róla, hogy ne fogja meg a kezem.
nekem volt TTR de a( belgrada kék fehér) jo volt szeretem. de te biztos a másikra gondolsz(berugos piros fehér) na én is ojat szeretem volna. (ugytudom 127kg)
Köszi !
Még egy kicsit kutakodok, kérdezek pár havert nem-e tudnak és ha nem akkor ez marad.
Ha kell akkor postán kérném, de azt majd e-mailben küldöm .
Köszönöm még1* !
Szevasztok! Van valakinek tapasztalata Yamaha TTR 600-zal? Endurocross-ra érdekelne a vétel. Úgy tudom a TTR annak idején versenyendurónak készült a japóknál, és papíron nem sokkal nehezebb, mint a DRZ E. Kösz az infókat / véleményt!
Én egyszer voltam de még az RM -el eső után nahát a motort alig bírtam kihámozni a kulából azt inkább most nem ajánlanám, de nézni elmegyek hogy vakolja be magát akárki is
link
Amúgy ha jól tudom, akkor alacsonyabb sebességfokozatokban le vannak szabályozva gyárilag a motorok, és ezeket a tiltásokat blokkolná elméletben ez a ketyere. Ha tévedek, valaki majd kijavít.
A gumikesztyű meg tesz róla, hogy ne fogja meg a kezem.
Még egy kicsit kutakodok, kérdezek pár havert nem-e tudnak és ha nem akkor ez marad.
Ha kell akkor postán kérném, de azt majd e-mailben küldöm .
Köszönöm még1* !