SM et könnyebb átalakítani mert ahhoz nem kell féknyereg adapter . De ha kis tárcsával is jó az sm kerék akkor mindegy .amúgy teljesen kompatibilis a kerék.
Sziasztok!
Hobby terepezésre szeretnék egy DR-Z400-at de a supermoto feeling is izgatja a fantáziámat.
Az E típusra pörögtem rá, de nem tudom, hogy arra átalakítás nélkül felrakható az SM kerékszett?
És fordítva? Ha esetleg egy jó SM kivitelbe futtok bele, akkor arra is simán feldobhatók az enduro kerekek átalakítás nélkül?
Köszi
Akkor ugyirom, van egy drz gyari gyujtaskapcsolom egy db kulccsal, tudom is hol van, csak 200km valaszt el tole, amint megvan lefotozom, ha erdekes lehet szamodra.
Sziasztok! Suzuki DRZ-400S 2006 os gépezetre van valakinek kék színű idomszettje?(tankidomok, első-hátsó sárvédő). Törött-repedt valamint összevissza karistolt nem érdekel.
Tel.:06306311703
Hobby terepezésre szeretnék egy DR-Z400-at de a supermoto feeling is izgatja a fantáziámat.
Az E típusra pörögtem rá, de nem tudom, hogy arra átalakítás nélkül felrakható az SM kerékszett?
És fordítva? Ha esetleg egy jó SM kivitelbe futtok bele, akkor arra is simán feldobhatók az enduro kerekek átalakítás nélkül?
Köszi
jó lenne valami gyújtáskapcsoló amit fel lehet dobni bárhová a kormánybefogó környékére
aztán a drz-n pont ilyen van
https://www.kepesmotor.hu/suzu...
Sosem lehet tudni hogy esetleg kinek kell s.o.s pénz!
DRZ.-T VENNÉK 500,000,- FT KÖRÜL :)
Tel.:06306311703