Hali!
Van pár alkatrészem DRZ-hez, ha valakit esetleg érdekel.
lendkerék 10e ft
önindító 20e ft
szelepfedél 2e ft
fék 15e ft
lánc vezető ?
lánc feszítő ?
Sziasztok! K6-os drz-m a tegnapi első indításnál meg se nyikkant,az önindító helyett csak kerregő hangot hallatott. Ma feltöltöttem fullra az akksit, megnéztem a biztosítékokat de megint semmi.Egyszer tekert egy kicsit,de mintha erőtlen lenne az önindító. Segítsetek légyszi hol lehet a gebasz. Köszönöm.
Udv! Van egy 2000-es evjaratu drz400s amihez kellene egy komplett kapcsolo sos(vilagitas, index stb van rajta) es 21-es a kormany. Valakinek barmyen uj/hasznalt/otlet/eredeti utangyartott barmi. Esetleg?
Sziasztok. Keresek normál dr-z első gátlókat , villa híddal tengellyel .
Volt itt egy srác talán kalocsai vagy ha nem mindenképp bács megyei. Nem emlékszem de írjon rám. Dávid talán. Köszi!
Igen, hibátlan a teszt majdnem, de csak majdnem!! Mert ettől még testzárlatos lehet a tekercs. Nekem is ez van most, van töltésem viszont ha a multimétert szakadásvizsgálóra állítom és az egyik végét a generátor egyik vezetékére a másik végét testre teszem akkor sípol a műszer azaz összeér a vezeték valahol, pedig nem kéne.
drZXR! lendkerék minden jó csak van tekercs ami új és nem indul be vele meg lett tekercseltetve a régi és azzal sem , viszont volt egy kölcsön kapott azzal meg elsőre beindult szóval tanácstalan vagyok mert már fél éve szerelőnél van a motor.
06307013586
Van pár alkatrészem DRZ-hez, ha valakit esetleg érdekel.
lendkerék 10e ft
önindító 20e ft
szelepfedél 2e ft
fék 15e ft
lánc vezető ?
lánc feszítő ?
mobil: 0630/714-0352
e-mail: mrtin0504@gmail.com
https://www.facebook.com/marke...
Enduro kerekszettet
J, b tükröket
Kiegyenlítő tartályt
Volt itt egy srác talán kalocsai vagy ha nem mindenképp bács megyei. Nem emlékszem de írjon rám. Dávid talán. Köszi!
KIS VIDI A TESZTELÉSRŐL