Sziasztok.Érdeklödnék nincs-e valakinek eladó hengerfej Dr600 hoz.Ugy jártam hogy belökte a szelepüléket és meg repedt a hengerfej a szelep körül.Akinek van eladó ne tartsa magában.köszönöm a segitséget.
Sziasztok!
Sm szettet faragok be az S-es drz-mbe és olyan gondba ütköztem, hogy az első tengelyem 20as átmérőjére nem tudnám átcsapágyazni az sm első kereket. Valakinek van ötlete, hogy minek a tengelye felelne meg ami 17-es átmérőjű? Esetleg ha van valakinek vevő lennék rá.
ahogy nezem a robbantot abrat valoszinu jol sejted legalabbis arra tippelek hogy onnan eshetett ki az a pocok. holtudok beszerezni olyan pockot ha az a baja?
Sziasztok!
Oar hete lettem 1 Dr 600 tulaja . 89-as elvileg . Kerdesem lenne a hozzatok vag a szakikhoz akik ismerik ezt t tipust . Jott mentt fel le . kompressztio eltunt belole +talaltam az olajdekniben vagy is ki esett egy pocok miutan lengedttem az olajat .Esetleg ha valekinek ismeros ez az alkatresz honnan johetet ji megkoszonnem okositasom ;)
Nem lehetetlen pl havernak van egy gyári sm szett, 1400km van benne összesen de 200 alatt nem adja el és se féktárcsa se lánckerék nincsen rajta
A gumi szinte új bár semmire sem jó
Csak egy ötlet.