Valaki segítene abban, hogy ezt a kereket belelehet-e rakni DRZ 400-ba átalakítás nélkül, vagy ha nem akkor, hogy kell átalakítani? Mind2-re kíváncsi lennék.
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy miért mehetett el az üres jelző lámpámnak a világítása? 1szer azóta újra világított de most megint nem ég. köszi
Akkor kell az összes adásvételi ha nincs akkor nem írják névre
Vagy kell csinálni másik "eredetit"
Akkor az a cagiva az enyém volt régebben jó sok gazdája volt már....
a külföldinek az adás vételije ha kitöltetlen magyar részről akkor semmi hiba, ha ki van töltve akkor kell a másik kettő adás vételi is a rendszámozáshoz
kérdezz rá az okmányirodába hogy kell-e többszöri vagyonszerzési illeték ilyenkor
Sziasztok!
Szakmai segítséget szeretnék kérni. Két éve vettem egy `95-ös évjáratú DR 350 - est, ami mostanáig hibátlanul üzemelt. Nyár elején kezdődött el a mostanáig tartó kálváriám azzal, hogy időnként (főleg üzemmmelegen) nem állt vissza alapjáratra a motor, 3-4000 körül pörgött, majd kb. 15-20 másodperc után lassan visszaállt alapjáratra. Amikor így pörgött a motor, hamarosan elkezdett úgy kéken füstölni, mint egy "jó" kétütemű. Most már egy komolyabb gázadásra is nagyon füstöl. Hidegen-melegen egyébként mindig könnyen indult, de melegen most egyértelműen könnyebben, mint korábban.
Ha valaki tud segíteni, vagy lenne ötlete a probléma megoldására, kérem válaszoljon.
Köszönöm.
Hello.
Egy kérdés
Ajánlottak cseréba egy 600ccm dr külföldi forgalmija meg van.
Eddig magyarba 2gazdája volt, egy aki a külföldről behozta van kinti adásvételi is. A másik gazdája pedig úgyszint magyar.
Nagy herce húrca lenne le rendszámoztatni vagy nem ér annyit? Egy cagiva ar 350 rendszámos motort adnék érte. A csávónak csak szaladgálós motornak kéne meg pecázni csak nem birja már tartani.
persze igazad van, a relé a legjobb...lehet amellett döntök én is
de alapból 21W-os izzók voltak benne, irányváltásnál 42W "fogyasztott".
most 1W a led + 10W az ellenállás, irányváltásonként 22W..
azért olyan helyre tedd az ellenállást ahol nem olvaszt meg semmit sem, mert melegedni fog keményen
amúgy ez a módszer egy nagy áram pazarlás, sokkal jobban jársz egy új villogtatóval 2-3ezer ft
Értem, köszönöm! biztos a műszakin csak így lehet tovább haladni.. :D
más kérdés...
úgy vettem a mocit hogy nem volt meg 3db index, most kicseréltem ledesre, de a rendszer egyből jelez gyors villogással, hogy nem tetszik neki a led... tudja valaki milyen előtét ellenállást kell használni hogy működjön rendesen az ledes index?
pár napja vagyok tulajdonosa egy 400s motornak,
ha ráadom a gyújtást, egyből világít a tompított világítás, ez normális?
a világítás kapcsoló 2 állása tompított vagy távolsági?
nem lehet kikapcsolni a világítást? ...hmmm érdekes lenne...
http://www.kepesmotor.hu/felni...
http://www.kepesmotor.hu/felni...