Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki segítene abban, hogy ezt a kereket belelehet-e rakni DRZ 400-ba átalakítás nélkül, vagy ha nem akkor, hogy kell átalakítani? Mind2-re kíváncsi lennék.

http://www.kepesmotor.hu/felni...

http://www.kepesmotor.hu/felni...
Van egy külfoldi aki behozta és a neve rajta is van. És egy msgyar adásvételi akinek már eladta és most én pályázok rá
Egy fekete igaz? :D én semmit nem újítottam a blokkon csak kinézetre adtam neki.annyi kinyja van hogy az üreset néha kidobja
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni hogy miért mehetett el az üres jelző lámpámnak a világítása? 1szer azóta újra világított de most megint nem ég. köszi
Akkor kell az összes adásvételi ha nincs akkor nem írják névre
Vagy kell csinálni másik "eredetit"
Akkor az a cagiva az enyém volt régebben jó sok gazdája volt már....
Sajnos ki van töltve.igen ugw
az ar350 ugw rendszámú?

a külföldinek az adás vételije ha kitöltetlen magyar részről akkor semmi hiba, ha ki van töltve akkor kell a másik kettő adás vételi is a rendszámozáshoz
kérdezz rá az okmányirodába hogy kell-e többszöri vagyonszerzési illeték ilyenkor
Eszi valoszinuleg az olajat! :(
Sziasztok!
Szakmai segítséget szeretnék kérni. Két éve vettem egy `95-ös évjáratú DR 350 - est, ami mostanáig hibátlanul üzemelt. Nyár elején kezdődött el a mostanáig tartó kálváriám azzal, hogy időnként (főleg üzemmmelegen) nem állt vissza alapjáratra a motor, 3-4000 körül pörgött, majd kb. 15-20 másodperc után lassan visszaállt alapjáratra. Amikor így pörgött a motor, hamarosan elkezdett úgy kéken füstölni, mint egy "jó" kétütemű. Most már egy komolyabb gázadásra is nagyon füstöl. Hidegen-melegen egyébként mindig könnyen indult, de melegen most egyértelműen könnyebben, mint korábban.
Ha valaki tud segíteni, vagy lenne ötlete a probléma megoldására, kérem válaszoljon.
Köszönöm.
Van valakinek elado sm szettje? Persze csak olyat kerek amit egybol beletudok rakni drzbe.
Hát persze hogy nem működik az ellenállásos verzióval...
jelenleg FE249JR index relém van...cserélte mér ezt valaki ledesre?
Hello.
Egy kérdés
Ajánlottak cseréba egy 600ccm dr külföldi forgalmija meg van.
Eddig magyarba 2gazdája volt, egy aki a külföldről behozta van kinti adásvételi is. A másik gazdája pedig úgyszint magyar.
Nagy herce húrca lenne le rendszámoztatni vagy nem ér annyit? Egy cagiva ar 350 rendszámos motort adnék érte. A csávónak csak szaladgálós motornak kéne meg pecázni csak nem birja már tartani.
persze igazad van, a relé a legjobb...lehet amellett döntök én is
de alapból 21W-os izzók voltak benne, irányváltásnál 42W "fogyasztott".
most 1W a led + 10W az ellenállás, irányváltásonként 22W..

akkor az fele teljesítmény...ha jól gondolom...
azért olyan helyre tedd az ellenállást ahol nem olvaszt meg semmit sem, mert melegedni fog keményen
amúgy ez a módszer egy nagy áram pazarlás, sokkal jobban jársz egy új villogtatóval 2-3ezer ft
igazából nem nagyon akarom a relét cserélgetni mert eléggé be van zsúfolva a kábel rengeteg közé.

kiszámolgattam indexenként egy 6,8ohm-os kb 10-20W-os ellenállás kell. 100valamennyi forint darabja... annyit megér szerintem...
ráadásul alig olcsóbb az ellenállás mint a villogtató......
de meg lehet oldani egy félig kiégett h4 izzóval is, a refi mindig túléli a tompítottat
Szevasz!
Szerintem egyszerűbb a relét kicserélni...minthogy forrasztgatni össze vissza.
Értem, köszönöm! biztos a műszakin csak így lehet tovább haladni.. :D

más kérdés...

úgy vettem a mocit hogy nem volt meg 3db index, most kicseréltem ledesre, de a rendszer egyből jelez gyors villogással, hogy nem tetszik neki a led... tudja valaki milyen előtét ellenállást kell használni hogy működjön rendesen az ledes index?
Ilyenek ezek az új motorok. Nekem van bent egy plusz kapcsoló amivel magamnak kapcsolom a fényszórót.
Szisztok,

pár napja vagyok tulajdonosa egy 400s motornak,
ha ráadom a gyújtást, egyből világít a tompított világítás, ez normális?
a világítás kapcsoló 2 állása tompított vagy távolsági?

nem lehet kikapcsolni a világítást? ...hmmm érdekes lenne...
Elado
Ma irattam át, és még nem unom
arra is cserélhetünk
Van már.. én vettem meg Fjrgrande Ttr-jét
csere nem érdekel egy ütősebre? husky te450
legalább olyan jó állapotban van mint a drz