Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

DR650/DR750/DR800/DR Km és fordulatszám mérő óra csoport nagyon szép állapotban még megvan: 15.000 HUF-ra leszállítottam az árát.
AKCIÓ!
Még pár napig erősen akciós árban eladó egy kitűnő állpotú DR 650 SE gyári, japán első + hátsó Takasago enduro kerékszett.
- 60.000 Ft (Csak párban vihető.)
(21x1.85 és 17X2.5)
Csere esetleg érdekelhet: nagyon jó állapotú DRZ 400 kerékszett.
Eladó hibátlan állapotú drz400 ra való Wiedemann gyártmányú sport kipufogó brutális szép hanggal.
15000 ft
Erd.06704137093
Djsand@freemail.hu
Ezabeszéd!...csak fokozatosan.
Igaz a DRZ-n nem emeltem...csak a tenerén (de ott is csak 4 centit, de az má` határ eset)
:-)
Kezdő vagyok, de úgy érzem most, hogy ha kényelmesen akarok állva motorozni, akkor kell a 10 centi. Aztán lehet, hogy a fele is elég lesz. Valószínűleg venni fogok egy Renthal Jimmy Button kormányt, ez durván 5 centivel magasabb a gyárinál. Ha ez még kevés, akkor beteszek majd alá egy magasítót.

A bowdeneket és fékcsövet le tudom gyártatni, ha szükséges lesz.
de cserébe minden feláróban jól hanyattvágja magát
10?
szerintem az magas lesz...leget, hogy a kábelek, bowdenek, fékcső nem fog elérni......
Persze ez csak elmélet..
Sziasztok!

DRZ 400 S típusú motorra szeretnék a gyárinál erősebb és kb 10 centivel magasabb kormánymegoldást. Javaslat esetleg?
Konkrétan ezekre gondoltam! Dr 600 tulajok segítsetek még távtartó megy balra és melyik jobbra? Siettem a gumicserével és nem is jegyeztem meg melyik honnan jött ki én hülye!
Sziasztok egy kis segítség kellene! Suzuki dr 600 1986 modellről lenne szó! A hátsó 2 vékonyabb és 1 vastagabb távtartót nem tudom hová rakjam, vagyis nem tudom mék melyik oldalra való!
Elado drz 400 ra sport kipufogo dob 20000 ft.
Eladó komplett SM szett.idomok kerekek fékkel gumival.plusz uj gumi gyári kipufogó
Köszi azota utána néztem golgoknak 1. olajhütő megvan az a berugos dekopresszió felfogató hiányzik a bowden végéről és a másik is eltőrve
meglátjuk mire jutok
Köszönöm
1 képen egy amit látok illetve nem látok , az egy olajhűtő.
A 2. képen a dekompresszor bovden van elszakadva
ami lábtöréshez vezet. xmotor videót tudok linkelni
ahol egy 650 es gép tört lábat.
3. képen egy automata vezérműlánc feszítőt látok amivel
még átforgatni se merném a motort.
Az ott kuka.
4. a hátsólámba ( gyári egy ritka dolog. )
Tsr 125/ 200 ugyan olyan forumon kérdezz körbe.
dr 250 - 650 ig ugyan olyan.
Meg sok típuson található ez a fajta hátsólámpa.
Kompressziót ellenőrizz.
Ha nincs akkor szelepeket ellenőrizz.
Gyakran pofozza szét a szelepeket
és általában annak nagy generál a vége.

Sok sikert.
Hali.Olyan problémám van hogy a genrátort szokásos módon ledarálta a kieső csavar, ez meg lett tekercseltetve még sem indul! Valakinek volt már ilyen problémája? Mi lehet még a baj?
Helló srácok Nem rég kaptam 1 DR 600-ast hiányosan, kéne alkatrész és segítség.
1.hiányzik vlmi az kéne
2.a csavar allá volt befogva, vagy volt ott valami?
3.innen is hiányzik vlmi!?
4.a műszer egység hátulja széttörve, kéne
+kéne 1 hátsó lámmpa kábellel.
Köszönöm
Eladó hibátlan állapotú drz400 ra való Wiedemann gyártmányú sport kipufogó brutális szép hanggal. 27000 ft
Az ár irányár!
van egy hibátlan hengerem baráti áron
Hali Nekem van egy gyári enduro szettem. Ezen a számon elérsz ha érdekel 06707088513
Hali
DRZ hez keresel bármit akkor hívj!
06-20-5-636-213
Sziasztok.
Drz 400 E
Alsó Hajtókar csapágy probléma miatt odalett a henger .
Ki mit ajánl?
Köszi a választ.
Első sorban gyárit keresnék, mert speckó, dupla-rugó van rajta. Bontottat meg még nem találtam,azért kérdeztem rá itt.
De még egyszer köszi a segítséget!
Enduro settet keresek DRZ-hez ha valakinek van esetleg ne tartsa magában :
ha valaki esetleg érdekelne, 18-21es enduro gumik, és SM szett:

Sava MC 24 enduro

SM szett