Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Még nem kerestem szerelőt. Melyik városban "rendelsz"? Egy blokk szétterítés és hibafeltárás Nálad mennyi lenne kb. Üdv, Tamás
másik oldalt balanszerlánc is csörömpölhet
ha nincs más megcsinálom neked
http://www.sportmotor.hu/motor...
Sziasztok!
Van egy DR650RSEM (1991) motorom. Bizonyos fordulatszámon a blokkból valami rezonál vagy csörög . Kiszereltem az automata vezérműlánc feszítőt ami jól működik, csak éppenséggel ha teljesen kitolt állapotában visszateszem a helyére, akkor sem feszít semmit a vezérműláncon. Cserés a lánc? Nyíregyházán tudtok jó és megbízható szerelőt?
ha valaki tud rendszámos dr350et ami eladó , kérem jelezze
azon mindent érdemes átnézni. a korából adódóan is.
tengelyeim vannak, fejet is megoldom, ha szeretnéd... hívj bátran
Elfekvőben lévő rossz DRZ feszültségszabályzót keresek, ami szépen egyben van viszont üzemképtelen.
Én ezt találtam viszonylag jó áron.
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Sziasztok!
E-s DRZ-hez hol tudok jó áron gázbovdent venni?
E bay on van ,ha tudsz rendelni
Sziasztok :) Láttam több alkatrészt is tudtok drz-k hez, és Hengerszettet esetleg ? Bontott nem érdekelne, de ha valakinek új lenne vagy tud olyan boltot, (bárhol lehet csak legyen készleten Athena hengerszett athena dugóval) kérem válaszoljon erre az üzire. Köszönöm ! :)
LTZ fórum
Sziasztok!

Bontott DRZ400S vagy DRZ400SM motor alkatrészeket keresek:
vezérműtengely mindkettő, hengerfej, szelep szettek.

Tel.: +36 70 94 99 035
Küllős supermoto kerékszettet keresek. 4,5 vagy 5" hátsó felni előnyben. üdv
...azt azé` ne hagyjátok ki! :-D
Hali.
Megkerdeztem azt nem allitott neki..
....szelephézagot ugye állítottatok.
Sziasztok.
tudnátok nekem segiteni. Baratom küszködik egy dr600 al.
Ezelőtt indult tette a dolgát csak elfaradt es szivargott az olaj a hengertalp tömitésnél. Ez lett cserelve osszerakásnál jelre lett allitva a fotengely vezermű tengely de mikor bekeményedik es inditani lehetne csak durran egyet a kipufogó. Mas nem lett elallitva nem erti mi a gond. Szerintetek tudnátok segiteni?
Köszönöm! :-)
Alul felül 2 egyforma csapágy van?
Amúgy Suzuki Freewind-be kellene...azt kinyomoztam, hogy a DRZ-vel azonos.
(de azért az én DRZ-met nem szedem szét) :-)
van minden hozzá keress drzxr
már csak egy Albert Racing van
sziasztok dr 800 bighez keresek hengert hengerfejet szelepfedelet komplettten.... köszi...